ZAVRŠENI RAZGOVORI PREMIJERKE BRNABIĆ I RATARA Zahtevi delimično ispunjeni, zakazan novi sastanak, obustava blokade puteva

BEOGRAD – Na sastanku poljoprivrednika sa premijerkomAnom Brnabić dogovoreno je da poljoprivrednicima delimično budu prihvaćeni zahtevi, a današnji razgovori su završeni.

Poljoprivrednici i premijerka Ana Brnabić postigli su delimičan dogovor posle današnjih razgovora u Vladi Srbije. Blokade puteva biće obustavljene, ali paori kažu da ostaju pored puteva.

Poljoprivrednik Mileta Slankamenac je rekao da je dogovoreno da se održi još jedan sastanak, u nedelju u Kisaču. On kaže da su zahtevi poljoprivrednika delimično ispunjeni. S druge strane, do sledećeg razgovora u nedelju blokade će se „relaksirati“, odnosno poljoprivrednici će ostati pored puteva.

Podsetimo, predstavnici četiri udruženja poljoprivrednika došli su u Vladu Srbije na sastanak sa premijerkom Anom Brnabić. Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju udruženja, sastanku sa premijerkom prisustvovali su predstavnici Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije, Udruženja Poljoprivrednih proizvođača Subotice, Saveza Udruženja poljoprivrednika Banata i Udruženja poljoprivrednika Aradac.

Kurir.rs/N1/RTS

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

- Advertisement -

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci