ZBOG RANKA SU I ZARATILI?! Svedok-saradnik i LJUTI NEPRIJATELJ Darka Šarića dao čitulju za Radoševića!

Objavljeno

Svedok saradnik Nebojša Joksović Joksa (53) oprostio se čituljom od Ranka Radoševića, Ranka Eskobara (54), koji je ubijen 9. marta u Rušnju.

Joksović je, podsetimo, svedok u postupku protiv Darka Šarića, koji se godinama vodi zbog međunarodnog šverca kokaina i “pranja” 22 miliona evra. Nekada blizak Šarićev prijatelj, Joksović se pre desedak godina okrenuo protiv njega i postao ljuti neprijatelj.

“Otiloviću Brate, kako si me zvao, a mi iz mog sela sprepoznajemo ko je Brat. Ti si to i bio. Počivaj u miru, Brate, čekaju te Milka i Nada. Nebojša Joksović sa porodicom”, napisao je u čitulji u jednom dnevnom listu Nebojša Joksović.

Radošević je rodom iz Nikšića, a Joksović iz Pljevalja.

Joksović, nekadašnji prijatelj iz detinjstva Darka Šarića, okrenuo mu je leđa nakon hapšenja u akciji “Balkanksi ratnik” 2009. godine. Svedočio je protiv njega na suđenju, a za njegovu bezbednost je zadužena Jedinica za zaštitu svedoka MUP Srbije.

Šarić je prošle godine optužen da je planirao da ubije Joksovića 2020. godine na Drinskoj regati, ali da mu je akcija propala pošto manifestacija nije održana zbog korone.

Podsetimo, Darko Šarić je pre nekoliko godina, na jednom od suđenja, obraćajući se svedoku-saradniku Nebojši Joksoviću, od sudije tražio da zagrli svog dojučerašnjeg saradnika, koga je potom ispitivao. Ubrzo je svedoka-saradnika optužio da mu je “sve to namestio kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića”.

(Kurir.rs)

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

Više vijesti