back to top
mojatv

ŽELITE DA IZGLEDATE TOP ZA LETO? Ovo je 5 potpuno BESPLATNIH aplikacija za vežbanje koje menjaju trenera!

Joga za početnike (iOs iAndroid)

Nakon kalorične praznične sezone svima nam dobro dođe podsetnik da se fokusiramo, centriramo i povežemo sa svojim organizmom. Ako nikada niste probali jogu ali biste želeli da joj date šansu, isprobajte aplikaciju

Joga za početnike (Yoga for beginners). Kao što samo ime nagoveštava, ova aplikacija zaista predstavlja uvod u jogu koji će vam pomoći da se osećate samouvereno tokom učenja svake nove poze. Izaberite neki od mnogih joga časova i iskoristite ih da naštimujete formu kod zahtevnijih poza. Aplikacija vas neće terati da isprobavate neka luda uvrtanja i dubljenje na glavi, tako da možete slobodno da se posvetite jogi za početnike.

Adidas Training (Runtastic)

Želite po malo od svega – pilates, trbušnjake, kardio, trčanje – kao i dobar način da pratite napredak ka svom fitnes cilju?

Aplikacija Adidas Training je odlična univerzalna aplikacija koja će vam pomoći da osmislite novi režim vežbanja i pridržavate ga se cele godine. Zasnovana na vašim fitnes ciljevima i trenutnom nivou aktivnosti, ova aplikacija preporučuje odgovarajući plan za vas.

Dobijate pristup različitim besplatnim programima zasnovanim na vašem profilu kao i stotinama treninga za vežbače svih nivoa i sa različitom količinom vremena za vežbanje na raspolaganju. Premijum verzija nudi personalizoavnia 12-nedeljni program.

FitOn

Da li ste ikada poželeli da možete da priuštite trenere slavnih ili treninge krojene po meri, kakve koriste vaši idoli? E pa sada možete da imate sve to! FitOn sarađuje sa velikim brojem poznatih trenera i slavnih ličnosti kako bi vam ponudio nepregledan izbor vežbi koje su osmislili najbolji među najboljima.

FitOn je zaista besplatna aplikacija koju možete personalizovati na osnovu vrste treninga koji želite (snaga, kardio, trbušnjaci itd.) a na raspolaganju imate sve vrste vežbi od joge to HIIT treninga.

8fit

- Advertisement -

Ako tražite aplikaciju koja se fokusira na dobrostanje i ciljeve, onda je 8fit prava aplikacija za vas. Osmišljena da vam pomogne da mapirate posebnu putanju ka svom cilju (gubitak kilograma, povećanje mišićne mase, jačanje trbušnjaka itd.) aplikacija 8fit nudi treninge, režime ishrane i personalizovane preporuke.

Ova aplikacija je dizajnirana da pruži motivaciju, profesionalne savete i povećanu odgovornost tokom vašeg puta ka boljem fizičkom zdravlju.

Opciona platna verzija otključava još više treninga i još detaljnije režime ishrane.

Strava

Ako vas motiviše društveni aspekt vežbanja, onda bi Strava mogla biti aplikacija za vas. Osmišljena za trkače, bicikliste i druge (kao na primer plivače?).

Strava prati sve vaše ključne parametre tokom svakog treninga i možete se lako povezati sa zajednicama onlajn kako biste sa drugima podelili svoj napredak i ciljeve. Takođe redovno imate izazove u kojima se takmičite sa kolegama iz svoje zajednice.

Izvor: tech-lifestyle/Kurir/ Darko Mulic

Kurir

Najnoviji članci