back to top
mojatv

ZOLJOM NA KUĆU U BATAJNICI: Policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! Šok koliko mlađi ima godina VIDEO

Beogradska policija uhapsila je Š.Ć. (24) i maloletnika pod sumnjom da su 25. avgusta zoljom gađali i pogodili kuću u Batajnici.

ripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su Đ. Č. (1998) i šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

zoljom na kuću u batajnici: policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! šok koliko mlađi ima godina video

1 / 8 Foto: Printscreen MUP Srbije

zoljom na kuću u batajnici: policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! šok koliko mlađi ima godina videozoljom na kuću u batajnici: policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! šok koliko mlađi ima godina videozoljom na kuću u batajnici: policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! šok koliko mlađi ima godina videozoljom na kuću u batajnici: policija ih pronašla, pa ovako izvukla iz kola, pogledajte hapšenje! šok koliko mlađi ima godina video

Kako se sumnja, Đ. Č. je 25. avgusta ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u Batajnici ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača tzv. „zolje“ na jednu porodičnu kuću, dok je maloletnik čuvao stražu.

Tom prilikom niko od ukućana nije povređen, a pričinjena je materijalna šteta.

Osumnjičenom Đ. Č. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je 16-godišnjak uz krivičnu prijavu priveden javnom tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva.

00:19
Mup hapšenje izazivanje opšte opasnosti

Objekat je u vlasništvu N.C. (30) koji je, navodno, već imao slične situacije i da je u nekoliko navrata “preživeo” koktele i bombe. U trenutku napada u kući je bilo nekoliko ljudi, a projektil je završio u dnevnoj sobi i na sreću nije eksplodirao.

U napadu niko nije povređen, samo je načinjena veća šteta na kući. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Advertisement -

Kurir.rs

Kurir

Najnoviji članci