back to top
mojatv

“ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO” Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA…

U specijalnoj prazničnoj emisiji “Pusti brigu”, koja se emitovala danas od 17.10 časova, gosti voditeljke i novinarke Ljiljane Stanišić su bili glumac Milan Vasić, muzički sastav Frajle, devojčice iz Gimnastičkog kluba Partizan i njihova trenerka Darija Mitrović, Episkop Toplički gospodin Petar, mlada teniserka Nina Tepić i njena trenerka Katarina Mišić.

Kako je danas jedan od najvećih hrićanskih praznika Božić, dočekani radosnim pozdravom “Hristos se rodi”, gosti su se smestili i ispričali voditeljki kako pamte proslave Božića u svom detinjstvu.

Vasić je podsetio da je najbitnije čuvati tradiciju i da, posebno javne ličnosti, moraju obratiti pažnju i uložiti trud i rad i stvaralaštvo u narodnu tradiciju, pa će “nešto i moći da se promeni” na bolje.

– Sve je počelo slučajno. Imamo šest miliona pregleda, a nismo od onih koji plaćaju preglede. Narod veoma poštuje to što radim. Ranije sam izbegavao pevanje, ja sam glumac, nisam želeo da ulazim u tuđu branšu, ali sada – sve talente koje imam, ja ću plasirati! Moji spotovi su vezani za Kosovo i Metohiju, očuvanje tradicije, korena, oginjšta, porodice i doma i Šar planinu kao simbol opstanka – rekao je Vasić.

06:40
ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA…

Milan je otkrio da su svi u porodici muzikalni i otac i majka, a da ga sada, nakon pesama koje je snimio (“Poleteo soko sivi”, “Ja sam momče sa Kosova”…), ljudi zovu čak i da peva na svadbama.

– Imam pozive, kuću bih digao do sada. Narod voli moje pesme, ali ne treba za sada, da se još… – smeje se Vasić.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

- Advertisement -

01:07
Ljiljana Stanišić zaigrala kolo

Kurir

Najnoviji članci