ZVERSTVO U SELU RADOJEVO: Mučili i silovali ženu – u selu muk nakon zločina

Objavljeno

Selo Radojevo u blizini granice sa susednom Rumunijom, u opštini Nova Crnja u Srednjobanatskom okrugu, nemo je nakon događaja koji se dogodio u četvrtak 16. marta tokom noći, kada su dvojca nasilnika, tridesetdvogodišnji Lj. N. I njegov maloletni sedamnaestogodišnji prijatelj, po svemu sudeći, obojca su takođe iz ovog sela, upali u porodičnu kuću S. K. (68), mučili je, zverski silovali i na kraju, opljačkali i pobegli.

ЗВЕРСТВО У СЕЛУ РАДОЈЕВО: Мучили и силовали жену - у селу мук након злочина

Foto: Fejsbuk

Lj.N. i maloletnik su prema nezvaničnim potvrdama policije, u petak 17. marta otkriveni i uhapšeni, a zatim saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, koje se do sada, nije oglašavalo povodom ovog zverskog čina u inače mirnom i pitomom Radojevu.

U selu muk, niko ne zna šta se tačno desilo i kako su nasilnici ušli u kuću S.K. koja je sahranila supruga i dva sina i od tada u porodičnoj kući živi sama – kaže sredovečni meštanin Radojeva, uz napomenu da iako penzioner, radi na poslovima obezbeđenja i kada se sve dogodilo, nije bio kod kuće.

– Ostavite jadnu ženu, život je nije mazio, preživela je traume i sahranila sinove, a sad da joj se desi i ovo, neka policija radi svoj posao i utvrdi šta se tačno desilo – dodaje uplakana i vidno potresena žena iz Radojeva.

Prema nekim nezvaničnim pričama dvojca uhapšenih nasilnika, dobro su znali za tragičnu životnu sudbinu svoje žrtve, ukrali su joj novac i neke vredne stvari koje je u kući imala, zverski je silovali i čak nožem po telu urezali svoje inicijale.

Komšija kojeg je navodno u petak ujutro S.K. o svemu što je preživela u svom porodičnom domu obavestila, nije bio raspiložen za bilo kakve izjave, uz potvrdu da je sve što zna, ispričao policijskim inspektorima, a navodno silovatelji su nakon monstruoznog čina, žrtvu ostavili da leži u lokvi krvi u kući, a ona je tek ujutro prikupila malo snage, pridigla se i pozvala komšiju, koji je pozvao Hitnu pomoć.

S.K. je prevežena u zrenjaninsku bolnicu, gde su koj konstatovane brojne teške telesne povrede, a naknadnom analizom utvrđeno je i da je silovana.

Izvor: www.novosti.rs

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

Više vijesti

DVOJICI OPTUŽENIH PRITVOR PONOVO PRODUŽEN: Potvrđena optužnica za pokušaj ubistva ispred kockarnice u Novom Sadu

Optužnica protiv Kuljanina A. K. (27) i Novosađanina L. P. (28) koji se terete...

BAKA SKOČILA SA MOSTA U MORAČU DRŽEĆI UNUČE U NARUČJU: Detalji užasa u Crnoj Gori, bebu uspeli da izvuku (VIDEO)

Podgoričanka K.K.(1961) skočila je s Blažovog mosta u Podgorici, držeći u naručju mušku bebu...

KAKO DA BUDETE SIGURNE DA STE DOBRO OBAVILE SAMOPREGLED DOJKI? Ovaj maligni tumor može se potpuno izlečiti ako se otkrije na vreme

U Srbiji se danas obeležava Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, koji je jednan...