back to top
mojatv

5 NAJIRITANTNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Kada se oni oglase svima se diže KOSA NA GLAVI, a i sami sebe umeju da IZNERVIRAJU!

Ovih pet horoskopskih znakova uglavnom navode kao iritantne. Nakada čak i oni sami priznaju da im je ta titula zasluženo dodeljena.

Devica

Ovi perfekcionisti zodijaka se ne bi smatrali iritantnim kada bi svoje ponašanje zadržali za sebe. Ali, oni su nemirni, kritični i kompulzivni; ne samo da sebi postavljaju nemoguće visoke standarde, već to očekuju i od svoje okoline.

Ne opraštaju greške i neprestano ukazuju na njih. Kasnite pet minuta na večeru zbog saobraćaja? Prijatelj Devica neće biti srećan.

Ovan

Glasna, ponosna i smela Ovnova ličnost je poznata po tome što često preovladava u prostoriji. Ovo bi moglo biti bezopasno ako su veselo raspoloženi, ali ako njihova vatrena strana izađe na videlo, oni ništa neće zadržavati za sebe kada je reč o verbalizaciji misli i emocija.

Ono što ih čini iritantnim jeste to što misle da su uvek u pravu i ne prestaju da se bore dok to ne dokažu.

Rak

Rakovi mogu biti izuzetno dramatični i žele da svi tačno znaju kako se osećaju. Imaju tendenciju da iskoriste svoju osetljivost da bi dobili ono što žele.

Oni su savršeni negovatelji, zbog čega je teško naljutiti se na njih, ali tako manipulišu. Šta god bilo – vi ćete se njima izvinjavati.

Lav

- Advertisement -

Niko nema veći ego od Lava. Iako često veruju da unose život u zabavu, ne shvataju da potencijalno deluju kao arogantni, egoistični i iritantni.

Kada nisu u centru pažnje možete očekivati da će izazvati dramu. Takođe, najviše vole da pričaju samo o sebi.

Jarac

I najslađe (da ne kažemo “najiritantnije”) ostavljamo za kraj! U pokušaju da urade sve po pravilima, oni gube osećaj fleksibilnosti i sposobnosti da uživaju u životu. Dopustiti spontatnost je nezamislivo za ovaj horoskopski znak.

Toliko su zaokupljeni dostizanjem do vrha korporativne lestvice, da gledaju sa visine na one za koje smatraju da su manje ambiciozni. Njihovi jaki napadi perfekcionizma i velika očekivanja od njih samih i od svojih voljenih ponekad ih čine nepodnošljivim.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:32
Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Kurir

Najnoviji članci