back to top
mojatv

ABAZOVIĆ SKOČIO DA SE TUČE U SKUPŠTINI: Dramatična scena, prekinuta sednica, pale teške reči: Zapamtićeš me za CEO ŽIVOT (VIDEO)

Doskorašnji premijer Crne Gore Dritan Abazović hteo je da se tuče sa poslanikom socijaldemokrata Nikolom Zirojevićem na sednici parlamenta.

– Vama se obraćam! Ima doktora u ovoj sali, ako ne verujete Jevtu Erakoviću i Nerminu Abdiću, evo tu je doktor Ćeman… Molim vas da se organizujemo da se poslaniku, koji urla na nas već duži vremenski period, prvo obezbedi bensedin, a nakon toga strepsils – rekao je Zirojević u ponedelajk na sednici parlamenta nekadašnjem premijeru.

Abazović je međutim oštro reagovao.

👉Sjednica Skupštine Crne Gore nakratko je bila prekinuta nakone žestoke rasprave i umalo fizičkog sukoba Dritana Abazovića (URA) i Nikole Zirojevića (SD). Pogledajte kako je to izgledalo 👇 pic.twitter.com/7L131SiFpW
— RTCG (@RTCGme) November 27, 2023

– Zapamtićeš me za celi život – rekao je Abazović.

Zirojević ga je međutim pozvao da izađu iz skupštinske sale da se obračunaju. Abazović je skočio, ali su teži incident sprečili ostali poslanici nakon čega je predsedavajući odredio pauzu.

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić, podsetimo, nedavno je izabran za predsednika skupštine, a Abazovićev pokret URA glasao je protiv.

(Kurir.rs/Z.Ko/Vijesti)

Bonus video:

01:37
Abazovic pokazao sliku Mila Djukanovica sa Skaljarcima – Brat Abaz ne ostaje nikom duzan

Bonus video:

- Advertisement -

00:56
Podgorica, Abazović o boravku Belivuka i Miljkovića u C.Gori, bili su na veselju kod Zvicera

Kurir


Najnoviji članci