back to top
mojatv

“AJM LUK OVAJ BJUTIFUL ŠIP! HU IZ?” Žabac ispričao otkud on na jahti Hali Beri?! Evo kako ga je zvala (FOTO)

“Kad sam bio na Tajlandu vidim jahtu, piše “Blek vidous”, a to u prevodu znači “Crna udovica”, pošto ja znam taj “tarzanski engleski” jako dobro, i pitam čiji je to brod, kažu mi da je od poznate glumice Hali Beri. Pričam ja malo na tajlandskom, malo na engleskom i kažem: “Ajm luk ovaj bjutiful šip! Hu iz?”, seća se Nebojša Tubić Žabac slučajnog susreta sa velikom holivudskom zvezdom i oskarovkomHali Beri.

Inače, Nebojša Tubić Žabac je devedesetih godina važio za “žestokog momka”, kako se to tada govorilo, a sa takvima se i družio i zna mnoge priče iz tog, ali i kasnijih perioda.

Jedna kaže: “Ja to znala!” Ja je pitam otkud zna srpski, kaže ona: “Ja sam Makedonka, radim na tom brodu.” Kažem ja: “Da nisi možda kapetan lađe?” Kaže ona: “Ja sam šminkerka.”

Reko: “Ma ti radiš tamo kao spremačica, kakva šminkerka!” Kaže: “Ja šminkam Hali Beri.” Reko: “Je l’ možeš mene da uvedeš tamo da se slikam sa njom?” Kaže ona: “Pokušaću. Budi kod malog Bude u to i to vreme.” Ja je pitam gde joj je taj mali Buda, kaže odmah pored velikog! Odem ja tamo, dolazi ova šminkerka, kaže: “Sredila sam ti, imaš 10 minuta sa Hali Beri.” Ja reko: “Meni je dovoljno dva minuta… za slikanje!”

Ja tamo odem, vidim nju, mala picopevka, šaka jada, nemaš šta videti, ali lepa, beli zubi… Upoznaje se ona sa mnom, reko: “O maj gad, ju maj ajdol! Ju ar lajk maj nabr van!” Gađam se ja sa tim izrazima. Pričam ja njoj neke fazone o crncima, ona se nasmeje i pozove me unutra.

Pita me šta pijem, ja reko: “Kokonac!” Ulje od kokosa! Ona me pita što, ja joj kažem: “Vor Vijetnam!” Jer su to vojnici uzimali umesto infuzije u ratu. Ja joj objašnjavam koliko je to hranljivo, ona kaže: “Vat? Rili?” Ja joj kažem: “Rili, ne rili, to ti je to!” Slikamo se mi tu. Ja sam nju oduševio, ostao sam sa njom 15 minuta. Posle mi kaže Makedonka: “Ja ne znam šta si ti njoj uradio, samo viče: “Fani, fani, Frogi, Frogi!” Kao smešni Žabac.

Kurir.rs/Facebook Legende devedesetih

Kurir

Najnoviji članci