back to top
mojatv

“AKO OVAKO NASTAVI, NEĆE MOĆI VIŠE NI DA TREPNE” Fanovi tvrde da su ove fotke DOKAZ da Bred Pit ubrizgava BOTOKS i ne štedi (FOTO)

Pojavljivanje Breda Pita na tribinama u finalu Vimbldona prošle godine privuklo je ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža i medija. Razlog je njegovo lice koje je neverovatno mladoliko za čoveka koji je 18. decembra proslavio 60. rođendan.

Bred Pit nije bez razloga bio udarna tema na društvenim mrežama jer je bilo očigledno da se iza blistave kože i bora koje su “magično nestale” ne krije Majka priroda, nego estetska medicina.

Bradley Cooper, Carey Mulligan i Brad Pitt han coincidit al Festival Internacional de Santa Bàrbara. El director de #Maestro ha estat premiat per la seva tasca a la pel·lícula. pic.twitter.com/yw6Qmo6zCe
— El Cinema de Hollywood (@CinedeHollywood) February 9, 2024

Kako je već nekoliko stručnjaka u oblasti estetske medicine potvrdilo, a očigledno je i sa fotografija “pre posle”, Pit je imao nekoliko sitnijih intervencija, od botoksa, preko filera u bradi i obrazima.

Ovih dana pažnju je naročito privuklo zajedničko pojavljivanje na Filmskom festivalu u Santa Barbari, na kojem su scenu zajedno delii Bredli Kuper i Bred Pit. Razlika u godinama između glumaca je 11 godina. Tačnije, Bred je stariji od Kupera 11 godina, ali zanimljivo je da izgledaju kao da su generacija.

Bradley Cooper fue homenajeado por Brad Pitt y #CareyMulligan con el premio al mejor artista del año en el Festival de Cine de Santa Bárbara 2024 🎞️🌟 📸: Getty Images #EsquireMx #BradleyCooper #BradPitt pic.twitter.com/bPL6zPsG8U
— Esquire México (@esquiremx) February 9, 2024

“Bred je udario još jednu turu botoksa”, “Ako ovako nastavi, neće moći više ni da trepne”, “Izgleda odlično, ali sad već svi znamo da je nešto radio”, “Eto i muškarci ne žele da ostare i propadnu”, samo su neki od komentara ispod fotografija.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

01:40
DR KRISTINA ŠOKIRALA: BOTOKS JE LEK, ON DOLAZI IZ PRIRODE! Savetuje da se daje i maloj deci

- Advertisement -

Kurir


Najnoviji članci