back to top
mojatv

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPREMNA ZA POROĐAJ Spremila torbu, spavaćicu i peškire za porodilište, pa sve javno objavila – OD CARA NI TRAGA, NI GLASA

Sve je spremno za dolazak njenog prvog deteta na svet, a Aleks polako priprema i stvari za porodilište. Torbu je već kupila, kao i neke od stvarčica koje su joj potrebne, pa je to podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Blic preporučuje

VELIKI TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU Aleksandra i Car pozirali pored jelke pred praznike: Ona se utegla u usku haljinu i BAŠ SVE SE OCRTALO

ALEKSANDRA I CAR UHVAĆENI U ŠETNJI Svi joj gledaju u TRUDNIČKI STOMAK, dok je Filip grli, a evo ko im još pravi društvo

aleksandra nikolić

Foto: alex_mima_official / Instagram

Aleksandra Nikolić

– Pripremamo torbu za porodilište polako – napisala je Aleks, a na fotografiji vidimo spavaćicu i peškire.

Inače, Aleksandra Nikolić je 31. nedelja trudnoće i čeka devojčicu.

aleksandra nikolić

Foto: alex_mima_official / Instagram

- Advertisement -

Aleksandra Nikolić

Bebu je dobila sa bivšim partnerom iz rijalitija, Filipom Carem, sa kojim trenutno nije u sjajnim odnosima, a da li će on prisustvovati porođaju, nije poznato.

Podsetimo, Car je nedavno putem Tiktoka, gde važi za veoma aktivnog, prvi put progovorio o prezimenu koje će nositi beba, ali i imenu, koje su isprva zajedno smišljali.

– Da li će dete nositi tvoje prezime i da li ćeš učestvovati u davanju imena? – glasilo je pitanje.

aleksandra i car

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aleksandra i Car

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar.

Car se dotakao i imena za ćerkicu, te je istakao da ukoliko Aleksandra odluči neka joj da ime i po svojoj majci, Spomenki.

Video: Aleksandra Nikolić nakon raskida sa Carem

Aleksandra Nikolić nakon raskida sa Carem

Najnoviji članci