“ALO, OVDE HOFMAN, POLA BEOGRADA REKETIRAMO!” Ko su uhapšena braća: Iz sporta otišli u KRIMINAL, otac ih se odrekao preko novina!

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović koji su danas uhapšeni u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, u spektakularnoj akciji MUP-a, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postali su poznati javnosti posle deljenja video snimaka na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako maltretiraju ugostitelje.

Na društvenim mrežama najpre se pojavio snimak iz Modriče, na kom se vidi kako grupa mladića ulazi u lokal i traži gazdu objekta uz pretnju da oni “reketiraju pola Beograda”.

– Alo, ovde Hofman. Gde si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l’ ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l’ jasno?” – govori na videoklipu Ljuban Hofman Vidović.

00:19
Braća Hofman uhapšena u restoranu u Beogradu

Inace, Ljuban Vidović je nekadašnji šampion Evrope u kik-boksu. Pravosuđe Republike Srpske za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine u maju 2018. godine.

Ljuban Vidović se, kako su preneli mediji iz te države, predao u septembru prošle godine i priznao da je sa bratom oteo Jakovljevića kako bi mu naplatili dug. Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora, ali je ta zatvorska kazna zamenjena novčanom. Njegov brat Miljan, pre deset godina bio je šampion sveta u disciplini K1.

Vidovići su proteklih dana usnimljeni kako prete i drugim ugostiteljima, odnosno obrajvljen je video kako Miljan šamara konobara.

Pre nekoliko godina, njihov otac inače poznati bivši bokser Miodrag Vidović, zvani Miško Hofman, odrekao se sinova zbog toga što su “iz sporta otišli u kriminal”. Vidovići su o tome govorili u emisiji na televiziji „Hepi”.

– Nemamo ništa loše o njemu da kažemo, jednostavno nemamo iste životne ciljeve. On je stvarno dobar bokser, dvostruki prvak – rekao je Miljan u emisiji.

On je potvrdio u emisiji da je njihov otac napisao testament, da ih se odriče, preko novina.

Inače, Miljan Hofman, prošle godine je u jednom beogradskom restoranu slavio 30. rođendan, na kom je bilo preko 500 zvanica.

- Advertisement -

– Pevalo mu je pola estrade, bili su tu Sloba Radanović, Indira, Mina Kostić, Sandra Afrika – kaže izvor Kurira.

Kurir.rs

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci