back to top
mojatv

ANA JE BILA POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE I 11. NA SVETSKOM IZBORU Udala se u Arapskim Emiratima a i dalje je LEPA KAO BOG (FOTO)

Ana Šargić (41) ponela je 2002. ponela titulu Mis SR Jugoslavije. Bila je poslednja misica ove zemlje, a na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20. Prokomentarisala je kasnije taj uspeh, a javnost ju je pratila godinama pa su se saznali detalji o onome što je u njenom životu usledilo nakon te pobedi i odličnog plasmana na svetskom izboru.

“Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta u Londonu. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a uspela sam da se plasiram u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Počela sam da sve aktivnije da putujem i da se bavim modelingom. Naravno, uporedo sam studirala”, rekla je bivša misica Ana Šargić.

Saznalo se da je Ana započela život u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kao i da se 2010. venčala sa Rezom Kalantarianom sa kojim je dobila ćerke bliznakinje i sina. Pisalo se i da je radila u kompaniji “Edwards & Towers Real Estate”. Na njenom Instagram profilu naznačeno je da živi na relaciji Kejptaun- Dubai-Beograd- Berlin kao i da se bavi biznisom.

O majčinstvu je jednom prilikom izjavila: “Moram da priznam da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu”.

Na novi fotografijama Ana Šargić pleni lepotom kao i pre 22 godine. A misice o kojima se takođe često piše jesu i Tijana Stajšić koja je pre 23 godine izabrana za Mis SR Jugoslavije i Jelena Jakovljević Bin Drai koja je pre 26 godina proglašena za najlepšu Jugoslovenku.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:12
Misca u noćnom provodu sa Bogdanom Srejovićem

Kurir

Najnoviji članci