back to top
mojatv

ANĐELA ODBRUSILA RODITELJIMA “Niko mi neće govoriti šta da radim”, uzvraća udarac nakon što su OSUDILI NJENU VEZU SA BOJANOM (VIDEO)

Oni su na sve načine pokušavali da prekinu njihov odnos, te su se i suočili sa njom u rijalitiju i pretili da će je se odreći, pa joj je brat poslao pismo da ne želi da čuje za nju više. Međutim, to nije odvratilo Anđelu od Bojane.

Blic preporučuje

“VI STE MOJA KRV” Anđela Šparavalo se potresnim rečima obratila porodici i RASPLAKALA sve u studiju, njena majka KIPTI OD BESA

“DA TI PREDAM DOKUMENTA I DA TE NE VIDIM NIKAD U ŽIVOTU” Otac Anđele Šparavalo se POSLEDNJI put obratio ćerki: “Ako im se nešto desi bićeš u problemu”

anđela šparavalo

Foto: TV Pink / screenshot

Anđela Šparavalo

Anđela se svojim roditeljima obratila na “Elitoviziji” u petak, kada je pročitala svoje potresno pismo, a onda je zadrugarkin otac, Aleksandar Šparavalo, uputio poslednje pismo ćerki, gde je naveo da je kriva za zdravstveno stanje svoje majke i da im se gadi njeno ponašanje i veza u “Eliti”.

anđela šparavalo

Foto: Pink / screenshot

Anđela Šparavalo

- Advertisement -

– Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam – naveo je bio Anđelin otac Aleksandar i nastavio:

– Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos… Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice.

Anđela se večeras jođ jednom dotakla ove teme.

ELITA: Anđela hladna kao led nakon pročitanog pisma njenog oca, učesnici je osudili – 19.02.2024.

– Na “Elitoviziji” sam se izjasnila i rekla da ne mogu da biram. Oni od mene traže da ja izaberem. Tad sam rekla šta sam imala i postupila sam kako sam želela – kazala je ona u rijalitiju.

– Tako mi je najlakše bilo da iskažem svoje emocije. Najsrećnija sam u ovom odnosu. Niko meni neće govoriti šta ja da radim! – dodala je Anđela besno.

Najnoviji članci