back to top
mojatv

ANĐELKA PRPIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: “To je izazov, život ide dalje…”

Anđelka o krahu braka sa Dariom gotovo nikada nije govorila, a sada je na svom Instagram profilu govorila o toj temi. Kako kaže, život uvek ide dalje.

Blic preporučuje

ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT O ĆERKI “Izazov je, ovo jako ozbiljno shvatam”, evo DA LI IMA PODRŠKU MUŽA i šta joj sin stalno govori

BURNA I LEPA GODINA ZA ANĐELKU PRPIĆ Glumica se u 2023. porodila, a potom i venčala i to NA PIJACI – sad se oglasila: “Hvala na lekcijama”

www.instagram.com

– A razvod… Razvod je izazovan, međutim, život ide dalje i zapravo su nekako sve te situacije i inspiracija za umetnost, zar ne? – deo je intervjua koji je glumica objavila na svom Instagram profilu.

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Inače, Anđelka je nedavno prvi put u javnosti pričala o ćerki Čarni.

– Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lepo, k’o gu*a na nošu! (smeh) Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala “Žene sa Dedinja”, zapamtila sam kako je to zanimljivo ime. Saznali smo da je dete devojčica, pa smo išli po spisku, imali smo nekoliko opcija… Čarna je baš lepo ime. Htela sam ime koje nije često – kazala je Anđelka Prpić.

- Advertisement -

anđelka prpić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Anđelka Prpić

– Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako… Imamo novu omiljenu pesmu “Cojle, Manojle”. Ima je, jedro je dete – dodala je Anđelka, pa otkrila da je u drugom stanju i te kako radila, i to bolesna.

– Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu… Trudna i prehlađena! – navela je glumica.

Inače, Anđelkin bivši suprug je priveden, a više detalja o incidentu pogledajte u odvojenom tekstu.


Najnoviji članci