back to top
mojatv

BAČENA VELIKA KOLIČINA SMRTONOSNOG OTROVA KOD KRAGUJEVCA: Pas uginuo samo MINUT nakon kontakta, a u opasnosti su i DECA I ODRASLI

U kragujevačkom naselju Bubanj, prema rečima članova udruženja koji se bave pravima životinja Crvena šapica, došlo je do incidenta kada je za sada nepoznata osoba na više lokacija posula smrtonosni otrov od kog je već uginuo jedan pas.

– Bačena je velika količina otrova, opasnost nije samo za životinje već i za decu i odrasle ljude. Jedan pas, mops, uginuo je samo minut nakon što je došao u kontakt sa njim, potvrđeno je za agenciju RINA u ovom udruženju.

O ovom incidentu, na društevnim mrežama oglasili su se članovi odruženja “Crvena šapica” koji su upozorili žitelja naselja Bubanj da povedu računa, jer opasnot može biti velika.

Aktivisti „Crvene šapice“ i drugih sličnih organizacija nakon ovakvih incidenata redovno podnose nadležnima prijave, ali nije poznato da li je iko procesuiran povodom toga.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

07:49
DA LI TREBA SISATI OTROV AKO VAS UJEDE ZMIJA? Ljudi zabrinuti posle slučajeva u Novom Sadu i Kragujevcu: OVO SAVETUJU STRUČNJACI

Kurir

Najnoviji članci