back to top
mojatv

BEKAM OSTAVIO TRUDNU VIKTORIJU NA CEDILU ZBOG DŽENIFER LOPEZ I BIJONSE: Ova situacija mogla da im UGROZI BRAK, ona gorela OD BESA

Nakon što je izašla dokumentarna serija “Bekam”, javnost je mogla da vidi oko čega su penzionisani fudbaler Dejvid Bekam i pevačica Viktorija Bekam imali nesuglasica. Jedna od priča koja se svakako komentariše je fotografisanje Dejvida s pevačicama Dženifer Lopez i Bijonse.

Bilo je to 2005. godina, u trenutku kada je Viktorija trebala da rodi najmlađeg sina Kruza. Imala je zakazan carski rez u bolnici u Madridu, a umesto da to bude vreme kada željno iščekuju prinovu i zajedno su, Dejvid je istakao kako tog dana verovatno neće moći biti s njom.

Otkrio joj je da je ranije dogovorio fotografisanje sa svetski poznatim pevačicama, zbog čega je Viktorija bila u šoku. Na kraju je Dejvid odradio snimanje i trčao u bolnicu kod žene. Prisustvovao je rođenju sina, a idućeg dana novine su objavile fotografije sa snimanja uz provokativan naslov: “Šta bi Viktorija rekla?” To ju je jako uznemirilo, priznala je u dokumentarcu.

“Šta bi Viktorija rekla? Viktorija je bila besna”, otkrila je. Dejvid je sa Bijonse i Dženifer snimio reklamu za Pepsi, koja je zbog tri slavne osobe u njoj imala odličan odjek u javnosti.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

01:07
ŠTA STOJI IZA REKLAMA O KREMAMA KOJE POVEĆAVAJU GRUDI? Dr Stojanović otkrio pozadinu: Tu je samo profit, A OVAKO PECAJU LJUDE

Kurir

Najnoviji članci