“BILA JE RADOST I ZADOVOLJSTVO BITI TVOJ PROFESOR” Kolege se opraštaju od Mihaele (21) koju je ubio dečko policajac! TUGA

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentkinje koja je ubijena u sredu u Osijeku opraštaju se od nje na društvenim mrežama gde je Studentski zbog Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvestio o održavanju sahrane.

– Drage koleginice i kolege, s tugom i nevericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru – napisali su nad fotografijom mlade žene.

Sahrana će se održati danas na groblju u Osijeku.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju saučešće porodici devojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka policajca.

– Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor – napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.

Upućeni kažu da je veza između Mihaele i policajca započela pre par nedelja, te da je devojka bila uspešna studentkinja Pravnog fakulteta koja je prošle godine konkurisala i za gradsku stipendiju kao nadarena studentkinja.

Policija je u četvrtak poslepodne izvestila o pronalasku tela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mestu događaja zatečen 27-godišnji policajac.

Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je devojka ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radilo o nesrećnom događaju, nenamernom ubistvu, ali je muškarac uhapšen pod sumnjom za ubistvo 21-godišnjakinje.

Kurir.rs/Večernji list

- Advertisement -

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci