back to top
mojatv

BILA NA TEŠKIM LEKOVIMA JOŠ KAO TINEJDŽERKA: Britni Spirs iznela nove UZNEMIRUJUĆE detalje iz svoje prošlosti! “Ovo me je dotuklo”

Britni Spirs ne prestaje da šokira novim detaljima u svojim nadolazećim memoarima “Žena u meni” koji svakodnevno izlaze na površinu.

Naime, slavna pevačica otkriva koliko joj je zaista teško pao raskid sa Džastinom Timberlejkom sa kojim je, kako je nedavno otkrila, zatrudnela pa potom abortirala jer pevač još uvek nije bio spreman da postane otac.

Kako ona navodi, pala je u toliko duboku depresiju da joj se u tom periodu učinilo da će “poludeti”, te je morala da uzima antidepresive i lekove za smirenje.

Situacija sa njenim mentalnim stanjem dodatno se pogoršala kada joj je umrla tetka, a potom i kasnije kada joj je oduzeto starateljstvo nad decom.

U memoarima, Britni priznaje da je bila “na teškim medikamentima” još kao tinejdžerka jer nije mogla da se nosi sa jakim pritiskom javnosti i to što je sve vreme bila u centru pažnje.

“Lekovi su činili da se osećam bolje i opuštenije tih nekoliko sati, svakako je bio mnogo bolji osećaj i osećala sam se manje depresivno.”

Potom se dotakla i perioda koji je bio posebno težak za nju, a to je bio kada su joj oduzeta deca.

“Kad su mi oduzeli decu, totalno sam skrenula sa puta. Toliko sam se loše osećala da čak nisam bila u stanju ni da brinem o sebi. Sve te stresne situacije koje su mi se nanizale u životu navele su me da počnem da razmišljam na način na koji bi jedno dete razmišljalo.”

(Kurir.rs/Daily Mail/T.B)

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci