back to top
mojatv

BIO JE SLABA TAČKA MNOGIM ŽENAMA U SRBIJI Evo kako danas izgleda čuveni zavodnik iz “Esmeralde”! Svi kažu da više NE LIČI NA SEBE

Meksički zavodnik Fernando Kolunga iako je miljenik žena već nekoliko decenija i pored brojnih ponuda i dalje se nije skrasio. Glumac koji je u martu napunio 57 godina po reakcijama na Instagramu nije ostario onako kako bi neki voleli.

Fernando Kolunga proslavio se nizom uloga u televizijskim sapunicama. Publika u Srbiji najviše ga pamti po ulogama u serijama “Esmeralda” i “Zlobnica” u kojoj je glumio zajedno sa Gabrijelom Španić.

Fernando danas ima 57 godina, iako je izgubio mišićnu masu koju je imao u vreme kada je bio popularan, komentari su različiti od onih da stari kao vino, do onih koji tvrde da je od njega “ostala samo glava”.

Njegov život obeležila je tragedija kada mu je otac mu preminuo od posledica raka debelog creva. Njegovo se zdravstveno stanje zakomplikovalo tokom pandemije koronavirusa, a zbog toga niko od članova porodice nije mogao da bude u bolnici u Meksiku.

View this post on Instagram

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga)

“Fernando je neutešan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao da bude uz njega poslednjih dana. Zbog strogih mera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je biti kremiran bez prisustva porodice”, izjavio je tada izvor blizak porodici za medije.

Iako je bio slaba tačka ženama, jedno se vreme šuškalo da je homoseksualac. Zanimljivo je da se Fernando nikada nije ženio i trenutno je slobodan.

View this post on Instagram

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga)

Svojevremeno je izjavio da voli žene i da želi deci, ali to i dalje nije ostvario.

- Advertisement -

Ostavio je više od 200 uloga u filmovima i serijama, i danas se bavi glumom, a magazin “Glamour” proglasio ga je najatraktivnijim glumcem čak dve godine za redom. Uz to je bio i na jedan od najplaćenijih glumaca na svetu.

Pre nego što je zaplivao glumačkim vodama, želeo je da se bavi građevinom, prodavao je automobile, radio je i kao šanker, a okušao se i s poslom u železari.

View this post on Instagram

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga)

Aktivan je na društvenim mrežama, a na svom Instagramu i dalje redovno objavljuje novosti o novim serijama koje snima.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:55
BIO JE MILJENIK ŽENA I VELIKI ZAVODNIK! Zvezda Granda žario i palio scenom, NIZAO SKANDALE pa se povukao SAD JE NEPREPOZNATLJIV

Kurir

Najnoviji članci