back to top
mojatv

“BOG ME JE SPASIO” Milica Dabović nakon raskida sa kumom Darka Lazića: “Ne podnosim lažove! Jedan se otegao, drugi se protegao”

Naime, Milica Dabović na svom Instagram profilu objavila je niz statusa koji su ukazivali na to da je došlo do raskida, te da sada već bivši par nije u najboljim odnosima.

milica dabović

Foto: Instagram

Milica Dabović

– Ne podnosim lažove, ali ne podnosim ih više. M*š – napisala je najpre ona.

Onda su na njenom profilu osvanule reči iz Cecine pesme “Neodoljiv, neumoljiv, voleh te i suviše, takvi kao ti me dušo ubiše”, ali i poruka “Bog me spasio, nikad jača”.

Ipak, ono po čemu su njeni pratioci definitivno zaključili da Milica posvećuje svoje statuse Milanu je poruka:

milica dabović

Foto: Instagram

Milica Dabović

– Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao.

- Advertisement -

Da podsetimo, Milica Dabović takođe je nedavno napisala kako je šokirana sa kakvim je čovekom bila u vezi.

milica dabović

Foto: Instagram

Milica Dabović

– Pored mog sina i mojih prijatelja, nešto što me je juče oduševilo, obradovalo i nasmejalo jeste video na koji samo naletela listajući Instagram. Ljudi, verujte mi, ja sam šokirana sa kakvim sam likom bila. Ja nisam osoba koja bi bila sa takvim čovekom, u svakom smislu te reči – rekla je Milica u snimku koji je objavila, a potom i napisala:

– A onda posle godinu dana shvatiš da to nisu samo poroci, nego da je to neizlečiva bolest. Samo ću reci hvala! Uz prave prijatelje, uz sina, prave ljude sve je mnogo lakše! Ko razume, shvatiće. Idemo dalje. Samo se pametni šale na svoj račun – napisala je ona.

Inače, ona je nedavno za “Blic” govorila o pomirenju.

– Moj partner me čeka u Americi. Odoh, ćao, prijatno! Odoh u toplije krajeve. Do pomirenja je došlo, očekivalo se, videćemo, tek sad idem tamo da vidim šta se promenilo. Ne pričam više o tome, mirna sam, stabilna, to je najvažnije – zaključila je Milica tada.

Najnoviji članci