BOŠKOVU STRANKU NAPUSTIO NJEGOV POVERENIK SA KiM: “Jedino se predsednik Vučić zalaže za interese južne pokrajine i za iste bori” (FOTO)

DEJAN Moskić poverenik za oppštinu Vitina na KiM iz stranke “Dveri” oglasio se danas na svom zvaničnom Fejsbuk profilu gde je izjavio da napušta tu stranku jer se ne slaže politikom koju sprovodi vrhe te stranke, navodeći da se jedino predsednik Vučić zalaže za interese Srbije i Kosova i Metohije.

бошкову странку напустио његов повереник са ким: једино се председник вучић залаже за интересе јужне покрајине и за исте бори (фото)

Foto: Z. Jovanović

Moskić je u svojoj objavi napisao:

– Izjavljujem da prestajem sa aktivnostima u stranci “Dveri”, jer se ne slažem sa politikom vrha stranke. Smatram da se jedino predsednik Aleksandar Vučić zalaže za interese nas, sa Kosova i Metohije i za iste se bori. Zbog toga napištam mesto poverenika za opštinu Vitina.

Kako prenosi portal “Alo” koji je stupio u kontakt Dejana Moskića u vezi sa ovim činom kako bi pojasnio o čemu se radi.

Zbog čega ste rešili da istupite iz stranke?

– Bio sam poverenik 7-8 godina. Za to vreme, ništa nije urađeno za Kosmet i Srbe sa Kosmeta. Kosovsko Pomoravlje je najveća enklava van severa Kosmeta i druga po stanovništvu, posle Mitrovice, a ono se najmanje spominje u Dverima – otkriva Moskić.

Da li ste imali sukob sa liderom stranke, Boškom Obradovićem?

– Ja sam prijatelj sa Boškom. Smeta mi što ne spominje ništa van severa Kosova. Mi ovde ginemo, trajemo, čamimo, a niko u Dverima nas ni ne spominje. Trpimo nasilje svakodnevno, a oni u Beogradu pričaju o glupostima, RTS, protesti sindikata, protiv Vučića. Meni je sve to više dozlogrdilo – kaže Moskić.

Zbog čega ste rešili da podržite Aleksandra Vučića?

- Advertisement -

– On je taj koji može da nam pomogne. Ako čoveku koji se bori za nas ne pomogneš, kome onda? Nama je sad on trenutno najbolji. Ne može da pomogne niko ko priča lepe priče iz Beograda. Pravo da vam kažem, strepim da li će deca bezbedno da mi se vrate kući svakog dana. I sina i ćerku redovno pratim kući i od kuće, oko mog dvorišta su sve džamije. Jedini koji obezbeđuje sigurnost je Vučić, pa nek’ je i najgori ili najbolji, ali to je on – zaključuje Moskić.

boškovu stranku napustio njegov poverenik sa kim: "jedino se predsednik vučić zalaže za interese južne pokrajine i za iste bori" (foto)
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci

DOKTOR ACA DOČEKUJE PACIJENTE PRIKAČEN NA KISEONIK: Heroj teško bolestan, bori se za život, kolegi poslao potresnu poruku (FOTO)

Doktor Aleksandar Babić (47) iz Trebinja boluje od cistične fibroze, ima i Kartagenerov sindrom,...

KAKO NAJBOLJE UNAPREDITI GRADSKI PREVOZ! Novi Sad se uključio u specijalan projekat – EVO O ČEMU SE RADI

Početkom 2021.godine grad Novi Sad je u partnerstvu sa Opštinom Milano, Opštinom Patras i...

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. NOVEMBRA DO 2. DECEMBRA: Strelcu se u život vraća NEPREŽALJENA LJUBAV, Ovan se konačno rešava DUGOVA

Zbog pozitivnih ljubavnih promena, Ribe će zračiti zadovoljstvom. Privlačiće ih noćni izlasci i zabava....