back to top
mojatv

ĆERKA PETRA KRALJA JE U BRAKU SA BIVŠIM MUŽEM NAŠE GLUMICE: Kriju vezu kao zmija noge, a venčali se posle 12 godina veze

Ćerka legendarnog glumca Petra Kralja, Milica Kralj (50), 14 godina je u vezi sa glumcem Aleksandrom Sašom Alačem (62).

Njihov odnos obavijen je velom misterije i o njemu se malo zna, s obzirom na to da njih dvoje nastoje da zadrže svoju privatnost za sebe.

Ipak, njih dvoje su prošle godine na društvenim mrežama objavili fotografije sa svog venčanja, čime su oduševili svoje pratioce. Aleksandar i Milica su tada odlučili da naprave korak dalje u svojoj vezi, a osmesi na njihovim licima zaista govore više od hiljadu reči.

Inače, Aleksandar Saša Alač pre nego što je uplovio u romansu sa rediteljkom Milicom Kralj bio je oženjen Vesnom Čipčić sa kojom ima ćerku Aleksandru Anju Alač i sina Ivana.

Vesna Čipčić jedna je od naših najuspešnijih glumica, a svi je vrlo dobro pamtite iz serije “Vruć vetar”. Anja je pošla maminim i tatinim stopama, te se i ona probila u svetu glume kao mlada, talentovana i perspektivna devojka. Anja se nedavno porodila po drugi put i na svet donela ćerku Anđelu.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

05:42
BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Kurir

Najnoviji članci