back to top
mojatv

“Često se pitam gde ću ja biti za njegov 18. rođendan?”: Srpska voditeljka je postala majka u 47. godini, pa poslala SNAŽNU PORUKU SVIM ŽENAMA

Kako je jednom prilikom ispričala često razmišlja gde će ona biti kada njen sin bude imao 18 godina, kada završi školu, krene na fakultet…

Blic preporučuje

Naša pevačica je dete rodila sa SAMO 14 GODINA Čistila je KLOZETE, a onda je postala najveća zvezda

ZBOG BOLESTI NIJE MOGAO DA JOJ KAŽE NE Žena (34) godinama zlostavljala mlađeg brata svog muža: Na kraju mu je rodila dete

– Dešava se situacija, donese ti kuma neko lepo piće i kaže “Ovo da otvorimo za Vukov 18. rođendan”, a tebi naravno prođe malo kroz glavu “Čekaj, čekaj, gde ću ja biti za njegov 18. rođendan, hoću li biti tu, koliko ću imati godina, hoću li biti tu da ga ispratim na fakultet”. To je neminovnost, ali nekako mi se čini da su to misli bilo koje majke, da žena od 20 i nešto godina ima zebnju da li će ispratiti veće parče životnog toka svog deteta – kaže Slađana i dodala da joj je jasno da nije isto kada se dete dobije trećoj i petoj deceniji, ali ne gleda stvari na taj način.

– Ja sam, naravno, svesna da nije potpuno svejedno kada rodiš u ovim godinama i u nekim, da kažem, godinama koje su predviđene za rađanje i da je njihov put sa detetom duži. Ali dok onaj odozgo ne odsvira kraj niko ne zna koliko će zapravo biti ovde – navodi Slađana Slavković.

Poslala divnu poruku svim ženama

– Ja nisam ovde da propagiram rađanje u poznim godinama, neću ja sad nekoga da bodrim da čeka, to je individualna odluka, ja samo hoću da kažem majkama koje se odluče na to – to je vaša odluka i ne treba da vas zanima šta će sad neko tamo da priča – kaže Slavkovićeva i smatra da je sad znatno zrelija za ovu ulogu, nego što je bila u dvadesetim.

www.instagram.com

– Da sam mogla da biram, možda to ne bi bila 46, 47. godina, možda bi bio početak četrdesetih recimo, ali nikada ne bih početkom 20-ih, pa čak ni početak 30-ih, hajde da kažemo neke pozne tridesete još i bože pomozi. Ne mislim da sam bila spremna tada. Mislim da sam sada mnogo spremnija da budem majka, nego što sam bila tada. Ne mnogo, tada nisam ni bila spremna, zaista – objašnjava voditeljka.

“Ne mora svako da bude majka i ne treba svako da bude majka”

- Advertisement -

– Sada kada imam dete, ja moram da priznam da prepoznajem da kad se neko ne ostvari do određenih godina kao majka, da ima jedan određen otpor prema tome, da to kad izbegavaš da maziš decu, kad bežiš od njih, je negde i posledica toga što ti nemaš svoje dete. Sigurna sam da me sad gleda i neko ko nije majka i ne želi decu i kaže ‘ja apsolutno nemam taj poriv’, i ja to apsolutno poštujem – rekla je voditeljka i dodala da ne smatra da svaka žena mora da se ostvari kao majka da bi bila potpuno ispunjena i srećna.

www.instagram.com

– Ne mora svako da bude majka i ne treba svako da bude majka. Ne želim da sad neko pomisli “sve žene pate da budu majke”. Ne, ja ne mislim da bih bila nesrećna žena da se nisam ostvarila kao majka – navodi Slavkovićeva.

(Nova)

VIDEO: Udaje se glumica Miona Marković

Udaje se glumica Miona Marković


Najnoviji članci