back to top
mojatv

DALA MU JE BUBREG U ZAMENU DA POSTANE KRALJICA” Kruže jezive TEORIJE ZAVERE o zdravlju Kejt Midlton: “Rodila crvenokosu bebu

Nije rečeno kakvi su to razlozi i da li je povezano sa lečenjem princeze od Velsa, iako je Kensingtonska palata saopštila da se njen oporavak dobro odvija. Supruga princa od Velsa imala je 16. januara operaciju abdomena, očekuje se da će se nakon Uskrsa vratiti dužnostima. Nije poznat tačan uzrok hiruškog zahvata što se na društvenim mrežaam komentariše na razne načine.

Teorije zavere o Kejt Midlton uzele su maha, i poprilično su neprimerene jer se radi o zdravstvenom problemu na šta i ukazuju oni kojima takve komentari i te kako smetaju. Misteriju o operaciji princeze od Velsa komentrisali su i stručnjaci, ali na sasvim drugačiji način.

Kate Middleton theories: – secret baby (ginger) – game of hide & seek got out of hand – self-immolated 4 Palestine – eloped with Princess Eugenie – locked in bathroom – becoming non-binary – joined ISIS – mission 2 moon – growing out hair colouring disaster
— Sarasaurus ✡️ (@saralikeclara) February 27, 2024

Zaključak je bio da se radi o ozbiljnom stanju, a veo misterije prati i priču o borbi kralja Čarlsa sa rakom. Bakingemska palata je šetog februara izdala saopštenje da je monarh oboleo od kancera, bez preciziranja o kojoj vrsti raka je reč. Zna se da je imao operaciju zbog benignog povećanja prostate, nekoliko dana nakon operacije Kejt, u istoj bolnici.

I dok odluka Vilijama da izostane sa jučerašnjeg događaja brine britanske stručnjake, na mrežama ovako komentarišu slučaj Kejt Midlton:

– U potpunosti uživam u svim teorijama zavere o Kejt Midlton. Ne zanima me kraljevska porodica, ali priča o njenom oporavku nakon što je Čarlsu donirala bubreg u zamenu za to da jednog dana postane kraljica me zaista zasmejava.

Podsećanja radi, Kejt će svakako jednog dana postati kraljica jer je udata za prvog u redu za nasledstvo britanske krune.

Među teorija zavere su i one da je “rodila u tajnosti bebu sa narandžastom kosom, zaključala se u kupatilu, postala nebinarna osoba…”

can’t believe Kate Middleton entered the princess protection program
— kyra 🪩🍅✨ (@kyrasversion) February 28, 2024

Neki pišu da je Kejt imala operaciju brazilskog podizanja zadnjice jer je rečeno da će njen oporavak trajati tri meseca, a toliko traje i oporavak nakon pomenute hiruške procedure.

Drugi pak poručuju da nije bilo nereda u Britaniji nakon vesti o operaciji Kejt i to za njih nije slučajnost.

- Advertisement -

Može se pročitati i to da je “Kejt pod programom zaštite”.

Tu je i “teorija” da je Kejt poterana iz porodice i da putuje Britanijom i da prodaje svoju kosu da bi preživela.

Razni komentari mogu se pročitati i na zvaničnoj Instagram stranici princeze i princa od Velsa gde poručuju da je “Kejt imala određenu kozmetičku proceduru, a da ovoliko odmara jer se zna da je ona najviše lenja na dvoru”.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Tu su i opaske da je pogrešno što palata krije detalje o zdravstvenom stanju princeze jer se time samo povećava broj “teorija”.

Kejt za sada želi da podaci o njenom zdravstvenom problemu budu privatni. Princeza od Velsa dobila je i veliku podršku i želje da se što pre oporavi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

03:11
KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Kurir

Najnoviji članci