back to top
mojatv

DECA SU PRESTRAVLJENA, JEDNO POVRAĆALO OD STRAHA: Roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: Pobegli su kad su čuli pucnje

Tri osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila usred bela dana na jednom od šetališta u Užicu, a stravičnom događaju svedočila su i deca, budući da se ceo okršaj dogodio ispred škole. Kako kaže jedan od roditelja decu su u tom trenutku zatvorili u školi zbog bezbednosti.

Roditelji su došli po decu koja su bila u neposrednoj blizini događaja. Deca su bila vidno prestravljena i uznemirena. Jedan deo dece je i povraćao od stresa. Iz škole smo dobili obaveštenje da su sva deca na sigurnom i da nijedno dete nije povređeno. Nastava se odvijala po rasporedu za decu koja su ostala u školi – navodi jedan od roditelja.

00:14
Pucnjava u Užicu usred bela dana

Prema njegovim rečima, deca koja su bila u neposrednoj blizini videla su više osoba koja su se svađala.

– Moje dete bilo je u neposrednoj blizini, videlo je da se više osoba svađa i produžilo je dalje. Nakon toga čuo je pucnje i pobeglo u školu – kaže zabrinuti roditelj.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Užice Online (@uzice.online)

Na instagram profilu “užice.online” osvanula je uznemirujuća fotografija na kojoj se vide dvojica muškaraca koji nepomično leže na betonu. Pored njih nalazi se veliki broj dece koji stoje i gledaju potresne scene.

“Horor koji se danas desio u centru grada. Trojica ranjenih u pucnjavi u Užicu ispred škole.”, piše ispod uznemirujuće objave.

Policija na nogama

Policija intenzivno traga za dva luksuzna vozila, oba sa tablicama Bajine Bašte, za koje se sumnja da su povezana sa današnjom pucnjavom u širem centru Užica. Jedno vozilo je “mercedes” iz kog je pucano, a drugo BMW.

- Advertisement -

deca su prestravljena, jedno povraćalo od straha: roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: pobegli su kad su čuli pucnje

1 / 8 Foto: Kurir/Z.G.

deca su prestravljena, jedno povraćalo od straha: roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: pobegli su kad su čuli pucnjedeca su prestravljena, jedno povraćalo od straha: roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: pobegli su kad su čuli pucnjedeca su prestravljena, jedno povraćalo od straha: roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: pobegli su kad su čuli pucnjedeca su prestravljena, jedno povraćalo od straha: roditelji učenika škole ispred koje se pucalo: pobegli su kad su čuli pucnje

– Sumnja se da su iz jednog vozila ispaljeni hici, a da je drugo takođe povezano. Sve raspoložive snage su na terenu i tragaju za opasnim i naoružanim napadačima, potvrdio je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Stanje povređenih

Nakon pucnjave koja se tokom popodneva dogodila na Aleksića mostu u širem centru grada, u Opštu bolnicu u Užicu primljena su trojica muškaraca.

– Tri pacijenta su hospitalizovana na Urgentno-prijemnu službu, pregledani su od strane dežurnih lekara. Jedan pacijent je zadobio teške telesne povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na službu ortopedije. Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku, izjavio je za RINU dr Dragan Damjanović direktor užičke bolnice

(Kurir.rs/Blic)

Kurir

Najnoviji članci