back to top
mojatv

DETALJI UŽASA U HRVATSKOJ: Sin šefa policije pretukao mladića, on zadobio frakturu lobanje

U noći sa petka na subotu teško je povređen 23-godišnji mladić koji je u subotu oko 3.30 pronađen na ulici Put Supavla u Splitu ispred noćnog kluba na Poljudu. Mladić ima frakturu lobanje i nagnječenje mozga pa je hitno operisan. Smešten je na odeljenje intenzivne nege KBC-a Split i nalazi se u životnoj opasnosti.

“Primili smo 23-godišnjeg pacijenta koji je zadobio povrede glave i mozga pa je bio bez svesti. Radimo na intenzivnom liječenju, ali stanje je i dalje kritično te je mladić u životnoj opasnosti”, kazao je doktor Josip Krnić, načelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split. Dodaje da čine sve što je u njihovoj moći.

“U fazi smo gde pokušavamo da kontrolišemo povredu koja je nastala, prisutno je krvarenje i nagnječenje, činimo sve što je u našoj moći, tek kasnije ćemo moći da govorimo o kliničkim posledicama”, navodi dr Krnić.

“Kod povreda glave sve su individualne, u ovoj fazi nije moguće davati nikakve prognoze”, zaključio je.

Podsećanja radi, splitsko-dalmatinska policija poslala je jutros medijima saopštenje u kojem dosadašnji načelnik te policijske uprave Slobodan Marendić podnosi ostavku.

Marendić u saopštenju navodi da je jedan od njegove trojice sinova u noći sa petka na subotu učestvovao u premlaćivanju muškarca kod splitskog noćnog kluba. Žrtva premlaćivanja se u splitskoj bolnici bori za život.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:54
Bokser pretukao goste na splavu u Beogradu

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci