back to top
mojatv

ĐOKOVIĆ PAO U DRUGI PLAN ZBOG VRELE PLAVUŠE! Tenis je postao NEBITAN kada se ona pojavila u PROVOKATIVNOJ i PREKRATKOJ haljini!

Novak Đoković nastavio je da korača ka tituli na US Openu.

Srpski teniser rutinski je savladao Tejlora Frica sa 3:0 u setovima (6:1, 6:4, 6:4), plasirao se u polufinale i tu će ga čekati još jedan Amerikanac, Ben Šelton.

Dok su se Đoković i Fric borili za pobedu na terenu, publika na tribinama gledala je u samo jednu osobu. Morgan Ridl, devojka američkog tenisera, pojavila se u Fricovoj loži u provokativnoj i prekratkoj haljini, te je u potpunosti zasenila sve prisutne.

đoković pao u drugi plan zbog vrele plavuše! tenis je postao nebitan kada se ona pojavila u provokativnoj i prekratkoj haljini!

1 / 4 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

đoković pao u drugi plan zbog vrele plavuše! tenis je postao nebitan kada se ona pojavila u provokativnoj i prekratkoj haljini!đoković pao u drugi plan zbog vrele plavuše! tenis je postao nebitan kada se ona pojavila u provokativnoj i prekratkoj haljini!đoković pao u drugi plan zbog vrele plavuše! tenis je postao nebitan kada se ona pojavila u provokativnoj i prekratkoj haljini!

“Teniska Barbi” kako je mnogi zovu, veoma je popularna na društvenim mrežama, te na Instagramu ima 191 hiljadu pratilaca. Ipak, juče je sa centralnog terena US Opena morala da izađe bez osmeha na licu, a za tako nešto pobrinuo se Novak Đoković koji je demonstrirao silu i ubedljivo savladao njenog izabranika Tejlora Frica.

Bonus video:

06:25
ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci