back to top
mojatv

DOBRA VEST ZA GEJMERE: State Of Decay 3 bi mogao izaći ranije nego što mislimo!

Corden je na Twitteru rekao: „Uzbuđen sam zbog Gears 6 za junski Xbox Showcase, ali postoji još jedna igra o čijem stanju sam neverovatno uzbuđen da saznam više.“Ključna reč je „state“, za koje mnogi fanovi veruju da se odnosi na State of Decay 3.

Treći deo opstanka u zombi akcionoj avanturi prvi put je otkriven na Xbox Showcase-u 2020, ali od tada nije bilo zvaničnog ažuriranja od Undead Labs ili Xbox. U martu 2022, Phil Spencer je došao na Xbox Era podcast i rekao: „Gledajući State of Decay 3, neverovatno sam uzbuđen zbog nekih napretka koje će ostvariti“.

– Imali su ovaj obrazac o tome, javno su govorili od stanja raspada 1 do 2 do 3 i šta žele da rade, a mi nismo mnogo pokazali. To je igra u kojoj zaista uživam. Ja sam veliki gejmer. Volim da gradim, volim resurse i zaista sam uzbuđen zbog toga kuda taj tim ide, nastavio je Phil.

Nismo videli mnogo od State of Decay 3 osim kinematografskog trejlera, tako da se očekuje da će ažuriranje na koje se Corden poziva konačno pokazati neku igru. Ranije glasine sugerišu da bi igra mogla biti objavljena 2027.

Nekoliko istaknutih novinara i insajdera takođe navode da će se Gears 6 pojaviti i na Xbox Games Showcase-u. Dakle, ko zna o čemu bi se još moglo pričati u narednim nedeljama?

Da li ste uzbuđeni što ćemo konačno dobiti ažuriranje o State of Decay 3?

Kurir

Najnoviji članci