back to top
mojatv

DONČIĆU JE SAMO ZVEZDA U GLAVI, I NIKO VIŠE! Delije će odlepiti kada ovo čuju – pogledajte koliko ovaj čovek voli crveno-bele!

Saša Dončić navija samo za Crvenu zvezdu i ni za koga više. Otac Luke Dončića dao je zanimljiv intervju za slovenačku “Arenu sport” gde su dvojica novinara pokušala da mu postave pitanje u vezi navijačkih sklonosti i dobijali su samo jedan te isti odgovor. Nisu uspeli da ga poremete.

Prilikom gostovanja pitali su Sašu za koga navija i odmah su dobili odgovor “Crvena zvezda”. Pokušali su malo da promene pitanja i pitali su ga da se odnosi na Ligu šampiona, dobili su isti odgovor. Pa su pokušali da promene i da pitaju da se odnosi na ovu sezonu i da misle na klub van prostora bivše Jugoslavije. Usledio je isti odgovor – Crvena zvezda.

Shvatili su da ne mogu da ga “slome”, pa su ga pitali koga onda simpatiše, ako navija samo za Zvezdu. Dobili su isti odgovor. “Sport je industrija koja spaja ljude, tako da ja volim sve što je vezano za sport”, odgovorio je Saša Dončić.

🫡 pic.twitter.com/lX5ETgmQcg
— moćilo (@kalaj_Sn) April 10, 2024

Luka Dončić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu, često se oglašavao i iz NBA lige i objavljivao fotke da prati i podržava voljeni klub. Isto je i sa Sašom koji je često dolazio na košarkaške utakmice.

/ Mondo

Bonus video:

01:27
Saša Dončić za Kurir

Kurir


Najnoviji članci