back to top
mojatv

“DOVEDITE MI LEPE, MLADE DEVOJKE” Stalone divljao na setu, pa NASTAO HAOS! Pljuštale su TEŠKE UVREDE, a onda usledili otkazi

Holivudska zvezda Silvester Stalone trenutno je pod istragom. Kako piše CNN Paramount istražuje navode da li je glumac koristio omalovažavajući jezik o sporednim glumcima na setu “Tulsa King”.

Stalone podivljao na setu?

Studio istražuje tvrdnje koje su se prvo pojavile na društvenim mrežama u kojima je Stalone optužen da je neke glumce koji rade kao statisti na setu TV serije nazvao “ružnim”, “kantom sa mašću” i “debelim tipom sa štapom”, tvrde izvori.

Got this disturbing news from my Atlanta friend who’s background on Tulsa King this wk. Casting agent quit because she was so disgusted. My friend is feeling anxious about working now. @TheSlyStallone what do you have to say for yourself, sir? Beyond disappointed, I’m livid. pic.twitter.com/EYEuiaWtkf
— Julie Benson (@TheJulieBenson) April 9, 2024

“Dovedite lepe mlade devojke da budu oko mene”, navodno je Stalone rekao direktoru ovog ostvarenja, prema tvrdnjama. Oba izvora produkcije rekla su CNN-u da nije podneta nikakva formalna pritužba protiv Stalonea ili direktora. Krejg Zisk, direktor i izvršni producent Tulsa Kinga, rekao je za TMZ da “takve uvrede nisu izrečene“.

Objave na društvenim mrežama sa detaljima o navodima izgleda da su nastale u Fejsbuk grupama o iskustvima glumaca na snimanju “The Tulsa King”, ali su postale javne kada je televizijska spisateljica Džuli Benson podelila navodne snimke ekrana na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter).

Iako ne radi na Tulsi King, Benson je rekla da je za optužbe saznala od prijatelja koji radi kao statista u emisiji.

Istraga ni na koji način ne menja planove snimanja

Benson je takođe izjavio da je agent za statistiku prestao da radi na emisiji, podelivši snimak ekrana e-pošte za koju se čini da je napisala agentka Rouz Lok.

– Dao sam ostavku zbog očigledno toksičnog okruženja u koje mi nije bilo prijatno da stavim sebe ili pozadinske umetnike – navodno je napisao Lok.

Izvor blizak produkciji obe sezone emisije rekao je za CNN da su producenti želeli isti osećaj pozadinskih glumaca iz prve sezone serije, ali novi glumci za drugu sezonu nisu bili ono što je reditelj tražio na kastingu. Režiser je zamolio agenta za kasting da pošalje fotografije statista, dodao je izvor, što je izazvalo razdor.

- Advertisement -

Pored toga, neki statisti su tražili da se fotografišu sa Staloneom na snimanju, dodao je izvor.

Stvar se sada istražuje kroz intervjue sa glumcima i ekipom dok se produkcija nastavlja, prema oba izvora upoznata sa trenutnom situacijom. Nedavno je počela snimanje druge sezone “The Tulsa King”, a istraga ni na koji način ne menja planove snimanja, rekao je izvor.

Produkcijski izvor rekao je za CNN da se Paramount ponosi time što je “pošteno i poštovano radno mesto“. Drugi izvor, takođe upoznat sa istragom, rekao je da se stvar shvata ozbiljno kako bi se osiguralo da se svi osećaju bezbedno na poslu i srećni na snimanju.

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)

Kurir


Najnoviji članci