DUŠAN IZGUBIO U SUPERFINALU SLAGALICE, PA POBESNEO! Zbog reakcije potpukovnika usijale se mreže – “Ljut ko desetar Cokulić!”

Gledaoci kraj malih ekrana jučerašnju epizodu najpopularnijeg porodičnog kviza “Slagalica” gledali su na ivici nerava.

Ništa manje napeto nije bilo ni u studiju, gde je Dušan Bogdanović iz Beograda ostao bez pobede u nekoliko sekundi, pa je zbog gestikulacije postao pravi hit na mrežama.

Oba susreta dvojice Dušana u superfinalu Slagalice protekla su u vrlo izjednačenom nadmetanju. Dušan Popov, diplomirani ekonomista iz Novog Sada, koji je bio pobednik 162. ciklusa, odmeravao se u znanju sa Dušanom Bogdanovićem, potpukovnikom Vojske Srbije, finalistom 164. ciklusa.

pic.twitter.com/nIGN6kAnaF
— Pluton (@Pluton45873221) November 14, 2023

U završnici, u poslednju igru Asocijacija obojica ulaze sa istim brojem poena. Na kraju, pobedu odnosi Dušan Popov, a Dušan Bogdanović nije uspeo da sakrije nezadovoljstvo ovim ishodom.

Parazol - Protiv parazita

Naime, u trenucima kada je ekonomista iz Novog Sada dao tačno rešenje “Asocijacije”, potpukovnik Vojske Srbije je prvo pravio grimase, a onda je i besno skinuo naočare u neverici.

Njegova reakcija u “Slagalici” nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama gde je jedan od najpopularnijih komentara bili su: “Ljut ko desetar Cokulić” i “Ko kaže da su vojnici bez emocija”, “Kakav fudbal, u Slagalici je adrenalin”.

Kurir.rs/blic

Kurir

- Advertisement -


Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci