back to top
mojatv

DVA KLUBA IZ PREMIJER LIGE ZAGRIZLA ZA SRBINA KOJI IGRA U MILANU: Da li je vreme za Englesku? Ili je bolje ostati u Seriji A?!

Fudbaler Milana i omladinske srpske reprezentacije Jan Karlo Simić mogao bi ovog leta da se preseli u Premijer ligu.

Nekoliko kvalitetnih partija za Milan u Seriji A, kao i poziv za A reprezentaciju Srbije, bili su jasan signal da klubovi iz Engleske obrate pažnju na Jana Karla Simića. Mladi defanzivac “roso-nera” potvrdio je talenat i činjenicu da je jedan od najperspektivnijih štopera svog uzrasta u Evropi.

Jan Karlo Simić ima 18 godina, a kako prenosi portal “Calciomercato”, dva kluba iz Premijer lige, Bornmut i Fulam, zainteresovani su za njega. Mladi Srbin rođen u Nemačkoj, upisao je četiri utakmice za Milan u Seriji A i postigao jedan gol. Kad god bi dobio poverenje trenera Stefana Pijolija odigrao bi zrelo i odgovorno, bez obzira što ima samo 18 godina.

Italijanski mediji konstatuju da Jan Karlo Simić želi da ostane u Milanu i da mu sada nije cilj da ode u Englesku. Novinari podsećaju da Srbinu ugovor ističe u junu 2025. godine i da bi klub trebalo da poradi na tome da mu se ponudi novi i unosniji, kako ne bi otišao u Premijer ligu, jer Englezi neće štedeti.

Kako se piše u Italiji, Jan Karlo Simić pored novog ugovora sa Milanom, trebalo bi da dobije priliku i da poveća minutažu u Seriji A. Zato menadžment “roso-nera” uveliko traži sredinu, tačnije klub, gde bi defanzivac otišao na pozajmicu i dobio priliku da redovnim mečevima stekne rutinu, odnosno da dobije preko potrebno iskustvo.

00:14
Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo – Srbija

Kurir

Najnoviji članci