back to top
mojatv

DVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije – krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOM

Dve grupe inspektora UKP-a sa dva vozila upravo su došle u kuću majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Boru.

Grupa inspektora odlazi u smeru ka rezervoarima vode u selu Zlot, nedaleko od kuće osumnjičenog, koji se sada pretražuju.

DVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije - krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOM

1 / 9 Foto: Kurir.rs/S.N

DVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije - krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOMDVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije - krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOMDVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije - krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOMDVE GRUPE INSPEKTORA DOJURILE U SVETLANINU KUĆU: Najnovije informacije - krenuli ka rezervoarima gde se TRAGA ZA DANKINIM TELOM

Ubrzo potom je Hitna pomoć pod rotacijom stigla u kuću osumnjičenog.

Kako Kurir saznaje, Hitna pomoć je i dalje na terenu, kao i druga grupa inspektora, koja je ostala u kući osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

00:42
Hitna pomoć pod rotacijom stigla u kuću osumnjičenog

Snimci iz ulice gde živi majka osumnjičenog

01:00
Dve grupe inspektora u kući majke osumnjičenog za ubistvo Danke

Podsetimo, potraga za telom male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u borskom naselju Banjsko polje, a koju su po sopstvenom priznanju ubila dvojica osumnjičenih D.D. i S.J. za najteže krivično delo, i danas je tekla u više pravaca.

- Advertisement -

Policija je pokrivala i pretraživala nekoliko lokacija a najnovija informacija je, kako ekipa Kurira saznaje na terenu, da se pretražuje bunar u dvorištu prvoosumnjičenog. Tačnije, reč je o betonskom rezervovaru za vodu koji u ovom trenutku nadležne službe prazne.

Istovremeno, pretražuje se i šuma u blizini njegovog dvorišta.

Snimci sa mesta današnje pretrage

00:36
Potraga za telom Danke Ilić

Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

00:33
Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog

Kombi vatrogasaca-spasilaca napustio je šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog koja je pre toga ponovo pretražena.

00:34
Policija pretražuje šumu nedaleko od dvorišta osumnjičenog 2

Inače, danas je opet pretražena okolina deponije, međutim sada je sav fokus na suprotnu stranu, i to preko mosta, gde su parkirana dva vozila marice.

Podsećamo, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga uhapšenog pomagača Radoslava zajedno sa policajcima ranije danas se uputila ka groblju.

Policijski službenici sve vreme obezbeđuju okolinu porodičnog doma Dragijevića, a kako saznajemo, majka Svetlana sada je sa torbom i kesama napustila kuću u društvu policije kada su ubrzo krenuli put groblja.

Policija je prvo češljala šumu nedaleko od zlotskog groblja odakle je porodica Dragijević, uhapšeni Dejan i Radoslav, kao i preminuli Dalibor, koji je ujedno bio deo zločina.

Majka i supruga Dejana i Radeta otkrila šta se dešavalo u kući

Svetlana Dragijević, majka uhapšenog Dejana I preminulog Dalibora, oglasila se prvi put posle stravičnih dešavanja o kojima bruji cela nacija, a tiče se nestanka male Danke Ilić iz Bora, u čije ubistvo su umešani upravo članovi njene porodice.

U razgovoru za Kurir o svemu ovome pričala je Svetlana Dragijević, koja je bez jednog sina ostala zauvek, dok joj drugi sin i suprug čekaju na svoju kaznu kada na videlo bude isplivala cela istina.

– Hitna je ponovo došla kod mene, šta ću, ni ja nisam dobro, jedino bih želela da mi vrate sinove i muža, a to ne može. Danas je policija dolazila ponovo kod mene, uzeli su sve živo, cipele muža i sinova, kao i noževe – za Kurir je ispričala Svetlana, majka Dejana i Dalibora Dragijević.

Kurir.rs/Slađana Nedeljković

Kurir

Najnoviji članci