back to top
mojatv

“ETO, SNALAZIMO SE I MI” Amerikanci se šokirali kad su videli šta je Srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (VIDEO)

Kako bi Balkanac mogao da preživi zimu bez suvoga mesa – nikako! Ide u sarmu, u pasulj, u sve, a tek meze…

Tako je i Vanja koji živi u Americi shvatio da bez đakonija iz zavičaja jednostavno ne može pa je sebi, usred Amerike, iza kuće u dvorištu napravio sušaru.

"eto, snalazimo se i mi" amerikanci se šokirali kad su videli šta je srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (video)

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen/Life in the USa

"eto, snalazimo se i mi" amerikanci se šokirali kad su videli šta je srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (video)"eto, snalazimo se i mi" amerikanci se šokirali kad su videli šta je srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (video)"eto, snalazimo se i mi" amerikanci se šokirali kad su videli šta je srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (video)"eto, snalazimo se i mi" amerikanci se šokirali kad su videli šta je srbinu u šupi gde oni drže kosilice i baštenski alat! (video)

– Sad ću da pokažem za ove ovde što žive u Americi šta im je potrebno… šupa za alat koja obično košta od 800 do 1.000 dolara ali kad kupite kuću pretežno je svaka ima i tu oni drže kosilice, baštenski alat ali ja sam napravio pravu sušaru… Evo i ovo možete da kupite što Amerikanci koriste da peku onaj mančmalou ali ja sam to iskoristio, tu lepo naložim vatru… gore sam udario tri daske, napravio sam otvore i tu sušim meso… Neku sam srnetinu doneo iz firme pa sam je stavio u pac s belim lukom, mora da odstoji mesec dana, uzeću i svinjetine…

– Uveče se naloži, komšiluk ne vidi… onako laganini…neće valjda doći vatrogasci”, pita se on pa pokazuje i svoju pečenjaru od 250-300 dolara u kojoj može “celo prase da ispeče, do 60 kila, jagnje…”

– Eto, snalazimo se i mi u Americi – kaže Vanja koji kaže da je “ovde suvo meso skupo i preskupo, a nije ništa posebno, mnogo je suvo, presušeno”.

– Video sam da je velika potražnja u Čikagu, naši ljudi žele da nabavljaju ovako nešto pa sam planirao da možda i ja počnem da prodajem i da sušim… Ove godine neću nego sledeće a možda kupim još jednu sušaru pa počnem da sušim i biznis razvijem jer tamo naši, u Čikagu, žive u stanovima… – veli Vanja.

Kurir.rs/Youtube Life in the Usa

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci