back to top
mojatv

EVO KAKO IZGLEDA NASLEDNIK VANSERIJSKE LEPOTICE KOJEG JE DOBILA SA SINOM SVOG DEČKA: Njime se DIČI, a ćerku političara KRIJE FOTO

Jedna od najlepših žena svih vremena Karla Bruni, osim po vanserijskoj lepoti, poznata je i po burnom ljubavnom životu koji je redovno punio stranice tabloida, pogotovo u vreme kada se zabavljala sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar.

Razlog je bio taj što se ubrzo saznalo da čeka dete sa njegovim sinom sa kojim je kasnije ostala u odnosu dugih devet godina. Razumljivo ova vest bila je šok za javnost, međutim Bruni se nije obazirala na mišljenja drugih.

Nakon kraha ove veze povezivali su je sa brojnim moćnicima sve dok se nije skrasila kraj bivšeg predsednika Francuske Nikolasa Sarkozija kojem je rodila ćerku.

Međutim, za sve ove godine fotografije njene naslednice mogu se izbrojati na prste obe ruke, dok je potpuno suprotno kada je reč o njenom sinu Aurelijenu.

View this post on Instagram

A post shared by Aurélien Enthoven (@a_enthoven)

Nekada slavna manekenka često je delila njegove fotografije, ne skrivajući koliko je ponosna na njega.

Nedavno je imala razlog više da se pohvali internetu kada je podelila fotografije sa njegovog diplomiranja na prestižnom njujorškom univerzitetu Kolimbija gde je studirao političke nauke.

View this post on Instagram

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

- Advertisement -

Aurelijen je pozirao uz diplomu, a sličnost između slavne majke i sina je neverovatna. U isti mah, osim karijere u politologiji, Aurelijen “juri” i onu manekensku, baš kao što je to nekada radila njegova slavna mama.

View this post on Instagram

A post shared by Aurélien Enthoven (@a_enthoven)

Već je odradio nekoliko poslova u modelingu, a među njima se posebno ističe revija za prestižnu italijansku modnu kuću Versaće.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

02:38
GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir

Najnoviji članci