back to top
mojatv

EVO ŠTA JE KEJT MIDLTON URADILA KAD JE SHVATILA DA ĆE JE VILIJAM PREVARITI: Postavila mu TAKAV ULTIMATUM da princu NIJE BILO DOBRO

Kejt Midlton jednom je upozorila princa Vilijama zbog problema u njihovoj vezi. Kako je pisao Daily Mail, kad su Kejt i Vilijam bili na ivici raskida 2007. godine, princ je snimljen u intimnim trenucima s drugim ženama u noćnim klubovima.

Kad je Kejt videla medijske natpise, pozvala je svog dečka i postavila mu ultimatum. Ili će paziti na svoje ponašanje ili će ona postati prošlost.

Kraljevska stručnjakinja Kejti Ničol otkrila je: ‘Godinama se dobro nosila s devojkama koje su se nabacivale njenom dečku i neko vreme smatrala je te njihove pokušaje zabavnima, pa čak i laskavima. No nakon što je preterao, dala mu je ultimatum i rekla mu da svaki put kad se tako ponaša u javnosti baca ljagu i na njenu javnu sliku, ne samo na svoju.’

‘Rekla mu je da nije spremna da je tretiraju kao otirač i da njegovo bezbrižno ponašanje utiče na njen imidž. Poprilično ga je napala. Ranije je puštala takve stvari, no ovo joj je zaista smetalo’, tvrdi Ničol.

Princ Vilijam i Kejt su roditelji princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luisa. Par se venčao 2011. u Vestminsterskoj opatiji nakon 10 godina veze.

U septembru 2023. dodeljene su im titule princa i princeze od Velsa nakon smrti kraljice Elizabete II.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

00:51
NAKON SMRTI TITA DOBILI SMO ULTIMATUM IZ PARIZA I LONDONA Bjelajac analizira: Milošević je negativac u zapadnim medjima

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci