FINANSIJSKA SREĆA OČEKUJE 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će novac praktično padati sa neba! Da li ste vi među ovim srećnicima?

Kraj godine će biti posebno povoljan za osobe rođene u određenim horoskopskim znakovima. U tumačenju sudbine indijski astrolozi koriste sazvežđa, a znakovi se zovu rasi. Kao i u zapadnoj astrologiji, postoji 12 znakova, ali je razlika u načinju merenja vremena. Prema tumačenju tri znaka mogu da očekuju veliku sreću, novac i napredak.

Vrisha (Bik)

21. april – 21. maj

Nalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku. Mudro ste koristili sve puteve koji su se pred vama otvarali, pa ćete krajem godine ubrati plodove svog vrednog rada i zalaganja. Narednih meseci imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i da ne čekate signal ili odobrenje od bilo koga. Tajna uspeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se na kraju sve to isplatiti.

Mithuna (Blizanci)

22. maj – 21. jun

Period do kraja godine za vas će biti jedan od najuspešnijih u životu. Sve probleme ćete lako rešavati i odolevati izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam doneti novčanu satisfakciju. Povedite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vam pluća osetljiva pa se čuvajte prehlada koje mogu da se zakomplikuju. I na polju ljubavi vas čekaju lepi trenuci i pravo je vreme da ozvaničite svoju vezu.

Simha (Lav)

23. jul – 21. avgust

Vama je uspeh zapisan u zvezdama i na vama je samo da taj put pratite. Prethodnih meseci imali ste više prilika da zaradite novac, a do kraja godine te šanse vam se udvostručuju. Nemojte da se šepurite i uživate na lovorikama, još nije vreme za opuštanje. Sad je vreme za akciju i realizaciju svih onih planova koje odavno imate. Savet je da ne žurite sa donošenjem odluka već da dobro razmislite o svakom koraku jer vas brzopletost može zaustaviti na putu uspeha i napretka. Budite mudri i nemate razloga za bilo kakvu brigu.

(Kurir.rs/Najžena)

- Advertisement -

Bonus video:

02:32
Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci