back to top
mojatv

FOLERKA IMA NAJSKUPLJU KUĆU NA ESTRADI VREDNU 3,8 MILIONA: “Šta koga briga koliko sam para stavila u sef, nikog nisam pokrala” – Luks vila na Dedinju svima bode oči

Vera Matović je svojevremeno pričala o kolegama i zaradi, a kako kaže, ne može da ih razume što na svakom koraku pričaju koliko zarađuju.

Blic preporučuje

“Pre kafe UVEK JEDEM OVE SEMENKE”: Folkerka u osmoj deceniji IMA ZATEGNUTO TELO, otkrila tajnu vitkog izgleda

Naša pevačica je plakala ZBOG VILE OD MILION EVRA: “Kakvo bogatstvo, nanosite mi bol, nisam ništa kriva”

vera matović

Foto: Paparaco Lov / screenshot

Vera Matović

– Nikad nisam razumela kolege koje na svakom koraku pričaju o zaradi, o novcu, koliko su u šta uložili. Čemu sve to? Kad sam najviše zarađivala, najmanje sam pričala o novcu. Degute mi je da se time bavim, pogotovo danas, kad je kriza i zbog rata i zbog svega što nas je snašlo godinama. Tu je i korona virus, koji nam je uništio i previše ekonomiju. Sve nas je nekako satrlo i stiglo. Pogađa me i to kad se priča koliko sam ja para stavila u džep ili sef. Koga briga? Nisam nikog pokrala da bi to tako ispalo. Gledala sam uvek svoja posla, a kad nisu mogli da mi nađu manu, onda su izmišljali svašta nešto protiv mene, samo da me povrede – priča Vera Matović i dodaje da je njena vila, koju ima u beogradskom naselju Dedinje, nekretnina koja mnogima bode oči:

– Moja kuća na Dedinju smeta svima, a meni ničija. To koliko sam u nešto uložila ne treba nikoga da zanima, nikome ništa nisam ukrala.

vera matović

Foto: Paparaco Lov / screenshot

- Advertisement -

Vera Matović

“Ako hoćete muziku, morate i da platite”

– Domaćin koji me zove da negde pevam svakako ima da plati dobro čim organizuje veselje. Ako hoćete muziku, moraš i da platiš, a moje kolege i ja odradimo sve do dinara. Danima sam umela da ne spavam da bih stigla s tezge na tezgu. Sedim u kolima i vozim, a samo što mi ne padne glava od umora. To niko ne zna, svi znaju samo da se hvataju za to koliko je ko zaradio.

Kuca Vere Matovic

(Republika)

VIDEO:Vera Matović: Nisam “digla nos”, ostala sam normalna uprkos slavi

Vera Matović: Nisam “digla nos”, ostala sam normalna uprkos slavi

Najnoviji članci