back to top
mojatv

(FOTO) “I U MOJOJ KUĆI SE PERE, PEGLA I KUVA” Suzana Jovanović OTVORILA VRATA VILE – sve liči na holivudski film

Porodica Popović ima i kućnog ljubimca, psa, koji joj je pravio društvo dok je razgovarala sa novinarkom.

Blic preporučuje

“NISAM IMALA OSEĆAJ DA SAM DOBILA DETE, BIO MI JE KAO MLAĐI BRAT” Popovićeva žena rodila sina sa 19 godina, otvorila dušu o privatnosti: “Imala sam negativan stav o Saši”

“BILA SAM NA SPISKU NJEGOVIH LJUBAVNICA” Indira Radić otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem – evo šta se desilo kad se SUOČILA SA SUZANOM: “Mnogo mi je bilo neprijatno”

suzana jovanović kuća

Foto: Pink / youtube

Suzana Jovanović kuća

Kako ističe, svoj dom na Bežanijskoj kosi ne bi dala ni za šta na svetu. Ona i Saša vole da borave u Opatiji gde često otputuju na odmor, a iako tamo takođe imaju nekretnine, Suzana je citirala stihove – svuda pođi, svojoj kući dođi.

– Ovo je moja oaza mira, gde punim baterije. Srećna sam kada sam svoja na svome. Ovo je kuća u kojoj žive ljudi, tu se kuva, pere, pegla, čisti, dokaz da to mesto pripada jednoj porodici – kaže Suzana, koja voli da sedi za trpezarijskim stolom prekrivenim, reklo bi se, običnim stolnjakom sa kockama u žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

suzana jovanović kuća

Foto: Pink / youtube

- Advertisement -

Suzana Jovanović kuća

Ambijentom dominira bela boja, od zidova do komada nameštaja i polica, a dozad da je pored karijere i uspešna domaćica je i taj što je Suzani kuhinja jedna od omiljenih prostorija, kao i to da je nezvanično ponela tituli najboljeg ajvara na Bežanijskoj kosi.

Prilaz kući podseća na prave holivudske vile. Tu su zastakljena ulazna vrata i beli stubovi, prva asocijacija na luksuz. Međutim, kada kročite u dom Suzane i Saše, ubrzo postaje jasno da prednost ipak imaju komfor i udobnost.

suzana jovanović kuća

Foto: Pink / youtube

Suzana Jovanović kuća

– Uvek sam volela porodični život. Nisam patila za velikom karijerom, megalomanskim koncertima i mesecima provednem na turnejama. Mir, porodica i dom meni su nešto najvažnije na svetu – ističe pevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a to može da potvrdi i svaki kutak njene lepe kuće.

VIDEO: Saša Popović na snimanje stigao u besnoj mašini

Saša Popović na snimanje stigao u besnoj mašini

Najnoviji članci