back to top
mojatv

(FOTO) KRALJEVI BRESTAČA Zavirite u luks vilu Darka Lazića i Katarine: Ogroman bračni krevet, najskuplji nameštaj i bašta sa povrćem

Prostrana dvospratna kuća uređena je u modernom maniru, a okružuje je dvorište sa sivo-belim kockama, koje takođe ostavlja bez daha. Imanje je od radoznalih pogleda zaštićeno ogradom od betonskih blokova. Ipak, Darko nam s vremena na vreme preko Instagrama pruži uvid u svoje malo carstvo.

dom darka lazića

Foto: Instagram

Dom Darka Lazića

dom darka lazića

Foto: Instagram

Dom Darka Lazića

www.instagram.com

Kada je enterijer u pitanju, dominira bela boja koja pruža bezbroj mogućnosti jer se slaže sa svakom kombinacijom. Dnevni boravak, pun svetlosti i topline, krasi beli nameštaj, a tu je i televizor velikih dimenzija.

www.instagram.com

www.instagram.com

- Advertisement -

Prostor između soba ponegde popunjavaju drveni elementi od poda do plafona, sa biljkama koje se na svoj način uklapaju u ambijent i ukrasnim belim kamenjem.

www.instagram.com

Tu je i poseban kutak – bela polica sa nagradama koje je popularni pevač osvojio u dosadašnjoj karijeri.

Kada Darko nije tu, o kući brine njegova majka Branka, a često je ispunjena i dečjim smehom. Mislimo, naravno, na četvorogodišnjeg Alekseja, kojeg je pevač dobio sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Tata ga već uči da svira harmoniku… Iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu.

www.instagram.com

Kada nije na putu, Darko najviše voli da provodi vreme sa decom. Na jednoj fotografiji vidimo ga sa sinom u spavaćoj sobi, jednostavno uređenoj jer je to ipak mirna, udobna oaza predviđena za odmor.

www.instagram.com

Tu je i bašta. Najsigurnija je hrana pripremljena od voća i povrća koje sami uzgajamo, a ništa nije lepše i slađe od bakine kuhinje, što i Lazić potvrđuje.

Nedavno je, sa druge strane, isplivao privatni snimak Katarine i Darka, a više detalja o tome možete pogledati u odvojenom tekstu.

(Hello)


Najnoviji članci