back to top
mojatv

(FOTO) SPOJ tradicionalnog i MODERNOG! Ćerka Anice Dobre pokazala gde živi: Na rerni mačka, a u krevetu pas, ćerka na podu

Naime, Mina Sovtić, je objavila zanimljivu fotografiju na kojoj ćerkica uživa na podu, a mačka je na šporetu.

Blic preporučuje

(FOTO) SAMO TAŠNA KOŠTA 5.000 EVRA Ćerka Anice Dobre pukla veliku sumu za pojavljivanje na prestoničkom događaju – ovakvu je dosad nismo viđali

“ZLO NIKADA NEĆEMO ISKORENITI” Anica Dobra o ulozi u seriji “Deca zla” i VELIKOM USPEHU: “Vreme hiperprodukcije upravo prolazi”

www.instagram.com

Osim, mačke, Mina ima i psa, pa je takođe pokazala da je on “ušuškan”, te objavila fotografiju da spava na krevetu. Mnogi su bili oduševljeni fotografijama gde je stan spoj tradicionalnog i modernog i preovladavaju nežne boje.

stan mine sovtić

Foto: Instagram

Stan Mine Sovtić

Inače, ćerka Anice Dobre, glumica Mina Sovtić, pre nekoliko meseci na svet je donela ćerku.

Mina i njen suprug Luka Nikolić su ćerki dali ime Luna, koje na latinskom znači mesec.

- Advertisement -

Mlada glumica je sada progovorila koje lekcije i vrednosti svoje mame Anice želi da prenese na svoju ćerku.

mina sovtić anica dobra

Foto: Zoran Lončarević, Miloš Cvetković / Ringier

mina sovtić anica dobra

– Ne samo mame, nego i bake – kako kaže Konstrakta. Ja sam odgajana sa toliko ljubavi – iako je moja mama mnogo radila, uvek sam znala da me najviše voli. Mnogo vremena sam provela sa bakom koja je imala više vremena da podari meni nego svojoj deci. U mojoj porodici je bilo jako važno pričanje priča, maštanje, sloboda. Učili su me da se brinem o biljkama, o životinjama. Kako da napravim domaće jabukovo sirće i keksiće za Božić. Ja bih volela da ona sve to doživi i te običaje nasledi. A volela bih i da je moj tata zainteresuje za sport, to meni fali- rekla je ranije Mina za “Elle”.

mina sovtić

Foto: A. Ivanović / Ringier

Mina Sovtić

Mina je naglasilo da ju je majčinstvo dosta promenilo i pomoglo da bude što bolja.

– Rođenjem deteta u meni je došlo do izražaja ono najbolje što imam. Majčinstvo me je naučilo da mogu da živim s malo sna, da su žene jače nego što sam mislila, ali, s druge strane, spoznala sam i koliko je teško biti majka. Svaki dan učim i pomeram granice mogućeg – rekla je Mina ranije za “Gloriju”.

Mina Sovtic paparaco


Najnoviji članci