back to top
mojatv

(FOTO) VRELE PANTALONE BIVŠE ŽENE JOVANA MEMEDOVIĆA Mirjana je prava dama, a ovo njeno izdanje je oduševilo žene: Pljušte komentari

Par se razveo 2014. godine, ali su ostali u korektnim odnosima.

www.instagram.com

Mirjana je jako aktivna na društvenim mrežama, a sada je podelila fotografiju u vrelim kožnim pantalonama, koje su svima zapale za oko, zbog čega su pozitivni komentari samo pljuštali.

Bivša žena našeg voditelja važi za pravu elegantnu damu, koja vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu i ima stila.

www.instagram.com

Da podsetimo, voditelj Jovan Memedović veliki je ljubitelj prirode, pa je odlučio da priušti sebi i svojoj porodici divnu kuću usred zelenila.

Od rane mladosti bio je aktivni član planinarskih društava, o čemu je ranije i govorio, a kasnije je, u sklopu svojih emisija, putovao svuda po Srbiji i upoznavao različite predele.

Tokom obilazaka naše zemlje jedan kutak mu se posebno dopao, te je baš na tom mestu izgradio vikendicu.

Iako ne izgleda luksuzno, za sve ljubitelje prirode Memedovićeva kuća predstavlja pravi raj. Kuća je spolja sva u drvetu, te zajedno sa enterijerom, mnogima izgleda lepše od bilo kog luks stana u centru grada.

jovan memedović

Foto: Zoran Lončarević / Ringier

- Advertisement -

Jovan Memedović

On na društvenim mrežama neretko objavljuje fotografije iz svoje kuće, ali kako ne voli da otkriva previše detalja iz privatnog života, nije otkrio lokaciju svoje vikendice.

U kući mu najčešće prave društvo njegovi psi, koji čuvaju kuću kada on odmara uz knjigu i kafu.

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, a na zidovima su uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“. Takođe, u sobi se nalazi i dosta polica sa knjigama

Boravak na terasi koja ima pogled na reku poseban je ugođaj, a sa svojim pratiocima je podelio i da ponekad voli da se opusti uz čašu vina.


Najnoviji članci