back to top
mojatv

Halid Bešlić GRADI LUKS VILU U HRVATSKOJ OD 400 METARA KVADRATNIH Pevač sve platio u kešu, prva komšinica će mu biti ONA – ovo su svi detalji

Mesto koje je Halid odabrao nije nije turistički razvijeno, a u Dračama živi tek 64 stanovnika.

Blic preporučuje

“GAČANSKA SNAŠA” ZAPLESALA SA ULIČNIM SVIRAČIMA Na sebe je skrenula pažnju HIT NASTUPOM u Skupštini RS, a njen Instagram je otkrio “ljubav” prema Halidu Bešliću (VIDEO, FOTO)

“ŠEĆER JE UČINIO SVOJE” Halid Bešlić otkrio sa kakvim velikim zdravstvenim problemima se suočava

halid bešlić

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Halid Bešlić

Prva komšinica Halidu Bešliću, kako piše “Kurir” biće Turkinja Fugen Kačapor, koja je bila čak i mis turske dijaspore. Ona je supruga vlasnika nekada jedne od najpoznatijih sarajevskih diskoteka, u kojima su nastupali Dino Merlin, Halid Bešlić, Šaban Šaulić, Željko Joksimović, Nina Badrić, Aca Lukas i mnogi drugi…

Kako se dalje navodi, pevač je kupio parcelu od 400 kvadratnih metara, papiri za uknjiženje su primljeni 23. avgusta ove godine. Ugovor o kupoprodaji nekretnine je overen 16. avgusta 2022. godine, a iz vlasničkog lista je vidljivo da je Bešlić parcelu kupio kešom jer nema nikakvog tereta.

halid bešlić

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

- Advertisement -

Halid Bešlić

Podsetimo, bosansko-hercegovački muzičar stalno kuburi sa zdravljem, a sve je počelo još davnih dana kada je doživeo prvu saobraćajnu nesreću, kada je sa njim u kolima bila voditeljka Suzana Mančić.

2009. godine pevaču se scenario ponovio sa daleko težim ishodom. Jedva se izvukao nakon što je nevezanog pojasa sleteo sa klizavog puta. Taman što je povrede sanirao i pronašao način da život vrati na staro zadesio ga je problem sa srcem, nakon čega mu je ugrađen stent.

(Kurir)

Najnoviji članci