back to top
mojatv

HARIJU PRETI DEPORTACIJA IZ SAD-A ZBOG KORIŠĆENJA DROGE? Princa počinju da sustižu MRAČNI TRENUCI iz burne mladosti! Šok detalji

Princu Hariju, koji je pre četiri godine sa suprugom Megan Markl otišao u Kaliforniju ne bi li se sklonio od kraljevske porodice, preti deportacija iz SAD-a.

Naime, njegova viza je pod razmatranjem suda zbog toga što je u memoarima ‘Spare’, koje je objavio prošle godine, priznao da je koristio razne psihodelike i droge, piše The Evening Standard. Kako su to podaci koje kandidati moraju navesti pri prijavi za vizu, pretpostavlja se da Hari nije bio iskren.

Istraga je pokrenuta na podsticaj organizacije ‘The Heritage Foundation’, a naveli su da upravo korištćenje droga može biti razlog odbijanja vize za SAD. U memoarima je priznao da je kokain probao još dok je bio maloletan, a kasnije je konzumirao i marihuanu te ‘čarobne’ gljive.

– Nije bilo zabavno i nije me naročito veselilo, kao što je činilo sve oko mene… ali učinilo je da se osećam drugačije, a to je bio glavni cilj – rekao je tada Hari.

Osim što će mu biti oduzeta viza ako sud utvrdi da je lagao kod prijave, mogao bi dobiti i finansijsku kaznu.

( Kurir.rs / The Evening Standard / 24sata.hr / T. B. )

Bonus video:

01:10
Deportacija Luke Bojovića iz Madrida u Srbiju

Kurir

Najnoviji članci