back to top
mojatv

Hit komentar ispod fotografije sa slavlja Miloša Bikovića: “Ako ste usamljeni…”, glumac ODMAH REAGOVAO, o njegovom potezu svi pričaju (FOTO)

Ovi povodom ponosni tata organizovao je slavlje za svoje prijatelje, a veliki broj glumca, među kojima su Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Nina Janković, Jelisavete Orašanin i mnogi drugi, slavili su do zore.

Blic preporučuje

“KAD DRŽITE TU MRVU ŽIVOTA U SVOJIM RUKAMA…” Miloš Biković ekskluzivno za “Blic” o sinu Vasiliju: “Pogađajte na koga liči”

BIKOVIĆ IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA Miloš sa Ivanom i bebom izašao na sporedan ulaz

www.instagram.com

Na fotografiji koju je Nina Janković objavila sa proslave osvanuo je komentar na koji je Biković odmah reagovao.

Naime, stranica za upoznavanje parova na društveno mreži Instagram je ispod fotografije napisala:

– Ako ste usamljeni, nemate svoju lepšu ili jaču polovinu, zapratite nas. Spajamo parove širom Balkana i sveta – piše ispod fotografije, na šta je Biković odmah odgovorio:

– Spajate parove… Je l’ radite s čarapama? – pitao je on, na šta je usledio odgovor.

– Samo sa mrežastim – odgovorili su glumcu sa pomenute stranice.

miloš biković

- Advertisement -

Foto: janxnina / Instagram

Miloš Biković

Inače, kako je Biković rekao u jednom intervjuu, ne planira da zanemari svoju karijeru u Rusiji, pa će tako živeti na relaciji Beograd-Moskva.

– Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo – vamo. Moj život je moj život. Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans – rekao je Biković u emisiji “PopTok”, a onda istakao da je njegova verenica njegovo sidro.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.


Najnoviji članci