back to top
mojatv

HOLIVUDSKI ZAVODNIK IMAO EREKCIJU TOKOM SNIMANJA INTIMNOG ODNOSA: “Nisam računao na ovo, koleginica se uplašila i POBEGLA” (FOTO)

Henri Kavil, britanski glumac i zvezda serije “The Witcher” otkrio je da mrzi da snima scene intimnih odnosa, ujedno je iskoristio priliku da kritikuje njihovu preteranu upotrebu u filmovima kao izgovor da bi publika videla golišave glumce.

Henri Kavil rekao je da mu je uvek tokom karijere bilo neprijatno kada bi morao da snima scene intminih odnosa.

“Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Scene seksa mogu biti sjajne u filmu, stvarno mogu pomoći u pripovedanju veće priče i odnosa ljudi, ali većinu vremena ljudska mašta će preovladati. Može biti pomalo odbojno pa je logična reakcija: ‘U redu, ali čemu nam ovo služi osim ideje o goloj osobi‘”, kazao je Kavil.

Henri je ispričao kako je doživeo prilično neprijatan trenutak tokom scene seksa dok je glumio u seriji “Tjudori”.

Neugodu je izazvalo to što je, tada kao 23-godišnjak, dobio erekciju na snimanju. “To mi se dogodilo samo jednom. Devojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premestio ‘svoju stvar‘ u bezopasnu poziciju i devojka se uznemirila”, objasnio je.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:28
Kiša Toniju prekinula snimanje

Kurir

Najnoviji članci