back to top
mojatv

HRT kažnjen sa 13.270 EVRA zbog reklamiranja čarapa Lepe Brene u EMISIJI UŽIVO Oglasila se i muzička zvezda

Reakcija hrvatskog medijskog regulatora usledila je nakon emisije emitovane 4. decembra u kojoj je Brena nekoliko minuta nesmetano reklamirala čarape iz svoje modne kolekcije, a voditeljka Iva Šulentić je u tome zaustavila.

Blic preporučuje

VESNA ZMIJANAC POTKAČILA LEPU BRENU “Ona je šoumen, a ja ozbiljan pevač”, spomenula i POSEĆENOST NJIHOVIH KONCERATA

SLOBA RADANOVIĆ I BRENA SE OPARILI NA SVADBI OD MILION EVRA Ovako je gorela Crna Gora: Novčanice letele kao da su običan papir, prolaznici stajali i gledali u čudu

lepa brena

Foto: Milan Ilić / Ringier

Lepa Brena

Zbog toga su se naknadno oglasili sa televizije HRT, tvrdeći kako je zvezda prethodno bila upoznata sa svim temama razgovora.

Istakli su kako je scenario gostovanja sadržao sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi s porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine.

lepa brena

Foto: Milan Ilić / Ringier

- Advertisement -

Lepa Brena

– No, uprkos tome, gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda – stoji u saopštenju.

S druge strane, za domaće medije o nastupu na Hrvatskoj televiziji oglasila i Lepa Brena.

– Nisam imala nameru namerno da kršim prava na reklamu. Niko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor – istakla je Lepa Brena.

(Index.hr)

Najnoviji članci