back to top
mojatv

HRVATI U ČUDU: "Najveća krađa u hrvatskom fudbalu ikada, jednom rečju bolesno! Nije normalno šta se dogodilo, kakvi lopovi!""

Baš tim rečima, splitska “Slobodna Dalmacija” naslovila je tekst kojim je obavestila svoje čitaoce o onome što se desilo u “lijepoj njihovoj” pretposlednjeg dana marta.

ХРВАТИ У ЧУДУ: Највећа крађа у хрватском фудбалу икада, једном речју болесно! Није нормално шта се догодило, какви лопови!

FOTO: Tanjug/AP

Imajući u vidu da je vest prvobitno objavljena u subotu, na hrvatskom portalu “Danica”, ne radi se o prvoaprilskoj šali.

A vest glasi ovako:

“Fudbalskom klubu iz Mihaljevaca u blizini Požege još uvek neotkriveni lopovi ukrali su – gol. Ne gol kao pogodak na utakmici nego što bi u Splitu rekli ‘branku‘. S igrališta lokalnog kluba nepoznate osobe odnele su gol koji je inače dimenzija 7,32 sa 2,44 metra. Doduše, reč je o starom golu NK Kroacija iz Mihaljevaca, ali svejedno je sve zajedno dovoljno bolesno i bizarno da spada u rubriku ‘verovali ili ne’.

– U razdoblju 28./29. marta 2024. u mestu Mihaljevci, na stadionu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio gol u vlasništvu fudbalskog kluba iz Mihaljevaca. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg sledi krivična prijava – objavili su iz Policijske Uprave požeško-slavonske.

Po logici stvari, radi se o grupi počinilaca koji su stigli s kamionom, zbog težine i dimenzija gola. Možda će ga negde ‘utopiti‘ za staro gvožće, ko zna. Portal Danica.hr kontaktirao je klub koji se nadmeće u 1. Županijskoj fudbalskoj ligi Požeško-Slavonske županije.

– To je bio veliki čelični gol težak najmanje 250 kilograma, nas pet-šest ga je nosilo. U četvrtak smo bili tu negde do 21.30, a kad smo u petak došli oko 8 ujutro, imali smo šta da vidimo: nema nam gola – izjavili su ljudi iz kluba. 

Da stvar bude gora, ova krađa dogodila se u godini kada klub slavi 50 godina postojanja”, navodi “Slobodna Dalmacija”.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

- Advertisement -

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Najnoviji članci