back to top
mojatv

“HRVATSKA TREBA SRBE KLATI”! USTAŠKI GRAFITI: Jezive pretnje Srbima na predizbornim plakatima u Zadru (FOTO)

Nema medija u Hrvatskoj koji nije preneo post i fotografije predsednika zadarskog SDP-a i gradskog odbornika Daniela Radete sa njegovog Fejsbuka, na kom se vide išarani predizborni plakati i bilbordi SDP i SDSS, sa proustaškim i srbomrziteljskim, pretećim porukama.

Na plakatu snimljenom uz put koji iz Zadra vodi ka Ninu, sa tekstom “Hrvatska treba Srbe – jer se bolje razumijemo bez prijevoda”, dopisano je “Za dom spremni”, “Klati”, ustaško U i izbrisana je skraćenica SDSS na ćirilici.

Takođe, preko SDP-ovog slogana “Rijeke pravde dolaze”, ispisano je “Za dom spremni”, ustaško U i “Srbosjek je spreman”.

Ispod fotografija, Radeta je napisao:

– Veliki “zadarski domoljubi” u blagdanskom raspoloženju. Pod okriljem noći, nekoliko primata s crnim maskama i kapuljačama, kao najveći bjednici i kukavice, pale, šaraju, devastiraju, šire mržnju. Zadarsko špiljsko slikarstvo preselilo se sa zidova na jumbo plakate. Rijeke pravde dolaze, a za sobom će isprati i ovo crnilo s naših ulica!

Većina komentara podržala je Radetu, koji se i sam nedavno našao na meti huligana, ali bilo je i suprotnih mišljenja. Jedno od njih prenosimo u originalu, sve sa pravopisnim greškama:

” Pitaj roditelje pobijenih Hrvatskih branitelja (ako ima još živih), njihove bracu i sestre, suborce da li se slažu sa ovom bolesnom tvrdnjom da MI trebamo te ljude, dokazali smo u ovih 25g da ih NE TREBAMO, tribaju oni nas da bi se dočepali EU papira i slično”.

Kurir.rs/Novosti/Preneo: P. P.

Bonus video:

04:35
USTAŠE MI POBILI RODITELJE, BRAĆU I SESTRU, KRIO SAM SE U KOLIBI! Jeziva ispovest Mraovića: Odveli su me sa 7 godina U LOGOR

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci